בעיות בזוגיות: מה עושים?

תאריך פנייה: 29.08.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אגם
יחסים מוזרים בין בעלי לאחותו
29.08.2012 • 20:42

היי! אני נשואה טריה סה״כ חודשיים, יש לי בעל מושלם, אוהב מפנק תומך, דואג, מעולם הוא לא מרים עליי את קולו אבל יש לנו בעיה אחת, אחותו שמבוגרת ממנו בשלוש שנים (אגב היא נשואה+1) היחסים בינו לבינה נראים לי מוזרים כל פעם שהוא מדבר עליה/איתה או כשאנו נפגשים הוא כולו מרוגש ממנה ורועד, (ולמייטב ידיעתי שפת גוף היא שפה שלא משקרת) דוגמא נוספת: אם היא מקניטה אותו לידי הוא יושב כמו דג ולא מגיב, אם היא תוכיח אותי או תעשה משהו כנגדי לא רק שהוא לא יגונן עליי למולה הוא תמיד אומר לי מפתאום היא אוהבת אותך היא לא מתכוונת להרע וכו׳
מאז שאני מכירה אותו הוא כל הזמן מתרברב בה (בכנות היא מאוד מתוקה, קצת מלאה ושחצנית). כאן המקום לציין שאני בחורה מאוד מאוד יפה בעלת גוף חטוב, אנשים נדהמים מהיופי שלי בכל מקום, יש לי ביטחון עצמי בשמיים ובחיים מעולם לא קינאתי ולא אקנא, כי פשוט אין לי במי ובמה! אני רק מודה לאלוהים על כל המתנות שהוא נתן לי.
הדבר שחיזק את כל חששותיי קרה בזמן שהיינו באקט מיני, הוא נגע לי בהם ואז זרק לחלל האוויר בתמימות מטופשת: ״איזה ______ יפים וגדולים יש לאחותי״. הייתי מזועזעת, וזה דבר שגרם לי לשנוא את המגע שלו שם!
אחרי שדיברתי איתו על זה הוא בהתחלה ניסה לתקוף ואז הערתי את תשומת ליבו לאופן התגובה שלו, הוא ממש מכחיש כל קשר ״מוזר״ לטענתי, ושואל אותי מדוע אני מביאה אותו למצב כזה לחשוב מחשבות כאלו.
מה לעשות?

ד"ר אורן חסון
קצת חריג
31.08.2012 • 00:27

אגם יקרה,
מצד אחד, מה שאת כותבת נשמע קצת חריג. ובכוונה השתמשתי במילים קצת חריג ולא יותר. האם זה אומר שהוא זקוק לטיפול בגלל זה? לא יודע. בכלל לא בטוח. מצד שני, סגנון הכתיבה שלך מוקצן, משום שאת רוצה להביע את הזעזוע שלך באופן מאד מפורש. מה בדיוק עובר בראשו או לא, אני לא יכול לדעת. אבל אני כן יודע שיש ביניכם בעיה בעניין הזה, וחוסר אמון מסויים שלך בו, ואי הבנה שלו אותך, ואולי גם את עצמו, וזה משהו שכדאי שתפתרו. אתם נשואים רק חודשיים ואתם לא רוצים שמעמסה כזו תתפתח ביניכם ותגדל, כי היא יכולה לגדול מאד. אם קשה לך להניח זאת בצד ולהמשיך הלאה, ואם זה באמת מפריע לך, לכו ליעוץ זוגי, ותקבלו ייעוץ מקצועי מסודר. זה לא משהו שתשובה כאן תפתור לך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083