חשש מבגידה: איך לבנות אמון

תאריך פנייה: 05.07.2006 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
שני
אמון בין שני זוג
05.07.2006 • 14:53

ד"ר אורן חסון שלום רב,חבר שלי ואני יוצאים במשך כחצי שנה.לחברי יש ידידה ותיקה (אשת חבר טוב וקרוב מאד שלו) איתה הוא נוהג להיפגש מידי פעם לשיחות בנושאים אישיים וכדומה בבתי קפה, קניונים, ים...וכו'.נושא זה אינו לשביעות רצוני, בלשון המעטה.מבקשת לדעת את דעתך בנושא, וכיצד אוכל לגרום לו להפסיק הרגל מסוג זה שלא היה מקובל על אף בחורה אחרת.אודה מראש על התיחסותך,שני

ד"ר אורן חסון
לבטוח בה
06.07.2006 • 00:37

שני יקרה,
ראשית, יש בחורות שעליהן זה כן מקובל. אבל בואי ולא נעשה סטטיסטיקה, כי לא זו הנקודה. הנקודה היא שאת חוששת שמשהו יקרה ביניהם, וזה מערער לך את הבטחון. ואולי מה שמערער לך את הבטחון הוא שיש לו מישהו שהוא קרוב אליו, ולך אין שליטה עליו, ולכן את מרגישה מאויימת.הדרך היחידה שבה תוכלו שניכם להיות מרוצים, שני, היא שגם את תלמדי להיות חברה שלה. אולי דרך קשרים זוגיים הדוקים יותר, שבהם בן זוגך ידבר מדי פעם עם בן זוגה (שיחת גברים), מה שייתן לך הזדמנות לדבר איתה יותר (שיחת נשים). זה יהיה לך קשה בהתחלה, בגלל הכעסים שלך, אבל כאשר היא תהיה חברה של שניכם, תוכלי לבטוח בה, וגם בבן זוגך, יותר ממה שאת עושה היום.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
שני
לא מוכנה שיפגשו...
07.07.2006 • 15:33

ד"ר חסון,אני מבינה את ההצעה שלך, אבל האם הדבר מקובל?כשאני בעבודה והוא והיא ביחד בים (הוא עובד מהבית והיא לא עובדת)???זה לא בסדר!!!ממש לא אכפת לי שנצא כולנו (וזה רק בגלל שהזוג הזה חברים מאד טובים שלו), אבל לא שהם יפגשו לבד בים, בבית-קפה או יטיילו ביחד עם התינוקת שלה בקניון וינהלו שיחות על נושאים אינטימיים ומאד אישיים...חייב לעזור לי :(מה עושים??? :((((