בניית קשר: מה יכול להשתבש?

תאריך פנייה: 20.08.2005 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שרון
חוסר קירבה
20.08.2005 • 11:30

ד"ר שלום אני בחור בן 27 בחור רציני ניראה מצוין לעיני כל הבעיה היא שמאז ומתמיד כל קשר שפתחתי הסתיים מהר מאוד (חודש חודשיים) מה שקורה בהתחלת הקשר הבחורה מאוד מתלהבת ממני ולאט לאט אני רואה שיורד לה ממני לא איכפת לה אפילו לאבד אותי הקשרים קצרים מאוד(חודש חודשיים) לאחרונה שתי קשרים אחרונים הן טענו שהם לא מצליחות להתקרב אלי הקשר הארוך ביותר הוא שנה גם מאוד קשה לי ליצור קשרים חדשים ואני מוצא את עצמי תקופות ארוכות בודד ומתוסכל זה מאוד מטריד אותיאשמח לדעת איפה ישנם קורסים להעלאת ביטחון עצמי?ומה עלי לשפר על מנת להצליח בקשרים מספקים ?תודה ד"ר

ד"ר אורן חסון
התנהלות תוך כדי בניית קשר
23.08.2005 • 00:41

שרון יקר,
אם יצרת בעבר קשר שנמשך שנה, זה לא כל כך רע. יש גברים ונשים בגילך שלא הגיעו לקשרים של יותר ממספר שבועות. אבל אני יודע שזה לא מספק אותך. יכול להיות שאחת הסיבות לכך שזה "יורד להן", הוא שאתה מתלהב מדי, ונכנס עמוק מדי לקשר מוקדם מדי. ואולי לא. יכולות להיות גם סיבות אחרות.לא אוכל להמליץ לך על קורסים לבטחון עצמי, ותוכל למצוא כאלה בחיפוש באינטרנט. ואני לא בטוח שבהכרח זה העניין. אולי רק חלקית. יכול להיות שאתה זקוק להדרכה כדי לדעת איך להתנהל תוך כדי יצירת קשר. אבל מכיוון שאיני יודע בדיוק מה הבעיה, מה אתה עושה ואיך אתה עושה מבלי לדבר איתך פנים אל פנים, קשה לי לעזור לך כאן. אולי באמת כדאי שתלך ליעוץ פסיכולוגי, או זוגי, או אל מישהו שמתמצא בתקשורת שבין גברים לנשים.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083