בן זוג רוצה להיות לבד - מה עושים?

תאריך פנייה: 04.02.2007 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אורטול
המשך למיואשת
04.02.2007 • 09:07

אני וחברי כבר שנה ביחד...הוא בן גילי בן 19 וביום בהיר אחד הוא החליט שהוא רוצה לסיים את הקשר בגלל דברים פנימיים ככה הוא אומר שהוא צריך להיות לבד בשביל לבחון אצלו כמה דברים שאיתי הוא לא יכול לעשותהוא אוהב אותי וגם אומר לי את זההוא מסר לי כי יש בו תקווה שביום מן הימים נחזוראני לא מבינה בדיוק על איזה דברים פנימיים הוא צריך לסדר עם עצמו?איך יכול להיות שלא רוצים להיות עם בנאדם שאוהבים?אני סובלת וגם הוא!! הוא הגורם ששל שנינו...הוא אומר לי שהוא חייב את ה ל=ב=ד תקופה מסויימת...והוא לא יודע לאיזה החלטה הוא יגיע בססופו של דבראני חייבת לדעת מה אני עושהה עם זה?...אני סובלתת ולא יודעת כבר מה לעשות!!!מה אני ע=ו=ש=ה???????????????.................

ד"ר אורן חסון
"להיות לבד", "לסדר דברים פנימיים"
05.02.2007 • 00:58

אורטול יקרה,
קשה לדעת מהם "הדברים הפנימיים" שלו. אבל פעמים רבות כאשר בן זוג מחליט שהוא צריך לסדר דברים עם עצמו, ושהוא רוצה להיות "לבד", זה אומר שהוא רוצה אולי להתנסות עם מישהי אחרת או עם מישהן אחרות. כדי לדעת איך זה, וכדי לדעת מה הוא שווה בשוק, וכדי לדעת אם את הבחירה הטובה ביותר שלו או שאולי יש טובות יותר. זה לא תמיד כך, ולפעמים יש סיבות אחרות, אבל פעמים רבות מאד, זה המצב, כאשר הוא לא אומר זאת באופן גלוי כדי שלא לפגוע בך.זה כואב. בודאי שזה כואב, כשאת כבר החלטת שהוא בן הזוג שלך וזהו. את יכולה להגדיר איתו תקופה שבה תאפשרי לו להיות לבדו ולהחליט, אבל תגבילי אותה מראש. ושיידע שאם זה לא, את ממשיכה הלאה. אין שום סיבה שתחכי למשהו שאת לא יודעת אם יבוא (כלומר, אם הוא ירצה לחזור ומתי).ואם את מרגישה שזה לא לכבודך לחכות, לכי להתאבל כמה שתצטרכי, ואחר-כך תמשיכי הלאה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083