בן זוג ראוי: איך לזהות סימנים
.
יחסי מין בפעם הראשונה
⌄
אני בת 16 וחצי ויש לי חבר כבר 4 חודשים והוא בן 19מאוד דחוף לו יחסי מין...ולמרות שהוא לא מדבר איתי על זה ולא דוחף אותי לזה דיברנו על זה מיוזמתי ואמרתי לו שאני לא מוכנה עדיין..לפני השיחה הזו עשינו סקס יבש אבל אני לא מרגישה עם זה בנוח יותר...קיוויתי שלאחר השיחה הוא יבין את המסר ולא נעשה את זה שוב אבל הוא ניסה שוב וזרמתי,כי קשה לי להגיד לו לא איך אני יכולה להבהיר לו שאני לא מעוניינת?
ד"ר אורן חסון
בן זוג שישמור עליך
⌄
. יקרה,
אם הבחור לוחץ עליך, והסקס חשוב לו יותר מאשר הכבוד העצמי שלך, והבטחון האישי שלך כשאת איתו – לדעת שהוא לא יכפה עליך לעשות משהו שאינך רוצה רק כי הוא רוצה בו – אז אולי הבחור, גם אם הוא מוצלח כשלעצמו, אינו בוגר ואינו מוצלח בתור בן זוג.ואולי, אם תשתכנעי בזה, תדעי לשים את הגבולות שלך באופן נכון יותר. הוא אמור לשמור עליך, ולא לפגוע בך. הוא אמור להבין שמה שאת אומרת אינו התנהגות "ילדותית", אלא אחראית, ושגם הוא אמור להיות כזה בהתנהלות שלו מולך. לכי אחר רגשותייך, כי נדמה לי שהם אלה שאומרים לך שאת עוד לא בטוחה מספיק איתו, ובינתיים, לפחות, זה בצדק. ואם הוא לא מבין שאת לא מעוניינת כשאת פשוט אומרת לו שאת לא מעוניינת, ואם הוא לא מבין "לא" כשאת אומרת "לא", ולא מקשיב להסברים שלך, אולי הוא יבין כשתגידי לו שאם כך אז בכלל לא. ואולי גם אז הוא לא יבין. אבל אולי זה יהיה לך סוג של מבחן אם הוא בן זוג ראוי לך.
.
בן זוג שישמור עליך
⌄
תודה על התשובה המהירה,אני אדבר איתו על הנושא שוב ואני אקשיב לעצתך...תודה רבה ולילה טוב :)