בן זוג עם פוטנציאל כלכלי נמוך

תאריך פנייה: 11.07.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
תמי
כסף....
11.07.2010 • 15:49

שלום,
חבר שלי ואני ביחד שנה, מתוכה גרים ביחד מס' חודשים. במשך כל השנה בה אנחנו ביחד הוא לא עובד באופן מסודר ונכנס למינוס די גדול, ואני עובדת מסודר ומרוויחה משכורת נחמדה. חבר שלי לא יכול להשתתף איתי בהוצאות הבית וזה מאוד קשה לי- גם כלכלית וגם מוסרית- קשה לי שכל הנטל עלי, זה לא נראה לי בסדר. יש לי בעיה עם איך שהוא מחפש עבודה- מחפש בעצלתיים, נכנס פעם בשבוע לאתר דרושים אחד, לא דוחף ולא עושה מספיק לדעתי. אמרתי לו את זה כמה פעמים ובכל פעם הואאומר לי- את צודקת- אבל שום דבר לא משתנה- הוא עדיין לא מחפש ברצינות. אני לא יודעת מה לעשות, מה להגיד לו כדי שישנה את הגישה. חשבתי אולי פשוט לדרוש כסף עבור השכירות ואז לא תהיה לו ברירה אלא לחפש ברצינות אבל אין לי לב לעשות את זה. מצד שני גם המצב הנוכחי מתסכל אותי.

ד"ר אורן חסון
יתרונות וחסרונות
12.07.2010 • 21:43

תמי יקרה,
אני מכיר סיפורים דומים לשלך עם בן זוג שהפוטנציאל הכלכלי שלו גבוה, ומחכה למשרה הנכונה, כאשר אין הרבה כאלה, ואחרים עם בני זוג שהפוטנציאל הכלכלי שלהם נמוך, ונסמכים על הצלחותיהם של אחרים, בנות זוגם למשל. אם את חושבת שהוא שייך לסוג השני, הסיקי את המסקנות, אלא אם הטוב שבו הוא טוב מספיק כדי לפצות על החיסרון הזה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083