בן זוג לאחר 8 שנים - מה לעשות?

תאריך פנייה: 29.01.2012 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
שושי
איך לדעת אם הוא מעוניין בי ?
29.01.2012 • 01:47

לד"ר חסון הנכבדיש לי דילמה קשה ואני מקווה שתוכל לפתור לי אותה...יש לי ידיד שאני מכירה אותו כבר מגיל 10 בערך, שהיינו בקשר ידידותי בלבד במשך שנים בתקופת הביה"ס, למרות שכבר אז רציתי אותו בתור חבר, והקשר בינינו פג כשהוא עבר למקום אחר. בשנים האחרונות (שנינו היום כבר בני 28) חזרנו להיות בקשר דרך הפייסבוק, והקשר בעיקר התקיים בשיחות דרך המחשב וקצת בהודעות. לא יצא לנו להיפגש למרות שהתייעצנו אחד עם השני בכל נבכי החיים, בכל נושאי מערכות היחסים וכו'. לפני כחודש וחצי בערך, חלה תפנית ביחסים כשאני נפרדתי מהאקס שלי אחרי 8 שנים כשהבנתי שזה לא זה, וגם כדי לתת צ'אנס ליחסים עם הידיד. מאז הפרידה מהאקס, יצא לנו להיפגש בערך 3 פעמים, ומכל פגישה אני יוצאת יותר מבולבלת. השיחות בינינו מדהימות, הוא תמיד מתעקש לשלם עליי בכל מקום שאנחנו הולכים אליו, אפילו על הדברים הקטנים ביותר, יש מבטים חודרים בעיניים, הוא צוחק מהבדיחות שלי, מחייך המון כשהוא איתי, אבל אני לא מצליחה להבין עדיין אם הוא מעוניין או לא.אני מנסה ליזום מגע וליטופים עדינים אבל בינתיים הכי הרבה שהיה בינינו זו רק נשיקה בלחי, ובדרך כלל אחרי כל פגישה אנחנו מסמסים כמה כיף היה ומבטיחים לעשות את זה שוב, אבל הוא בדרך כלל נעלם לי לכמה ימים ואני מוצאת את עצמי מתקשרת או מסמסת לו שוב. מצד אחד, אני לא רוצה להיות יותר מידי NEEDY ומצד שני, אני לא רוצה להיות אדישה מידי. עלתה בי ההשערה שאולי הוא לוקח את הדברים לאט מכיוון שרק עכשיו יצאתי מקשר זוגי או שזה מכיוון שהוא עסוק נורא בלימודים ובעבודה? אולי הוא סתם ביישן?אני באמת לא יודעת מה לעשות... אני אשמח מאוד לעצהתודה רבה!

ד"ר אורן חסון
לזרום עם זה?
29.01.2012 • 21:56

שושי יקרה,
לפי מה את מצפה שאני אדע יותר ממה שאת יודעת? עשית החלטה בעניין בן הזוג שלך מזה 8 שנים. אם זה בגלל הבחור הזה, זה הימור. את אמנם מכירה אותו זמן רב, אבל כפי שאת רואה בעצמך, את לא מכירה אותו מספיק. אבל כבר הימרת – אז המשיכי, ותלמדי אותו בקצב שהוא יאפשר לך ללמוד אותו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
שושי
לזרום עם זה?
30.01.2012 • 01:16

האמת שאת הקשר סיימתי מסיבות אחרות לחלוטין, כבר לא הייתה אהבה בינינו מה גם שהקשר לא היה בריא ולא הוביל גם לשום דבר. לגבי הנוכחי, חשבתי שלאור הניסיון רב השנים שלך אולי תוכל לייעץ כי בנושא. והידיד עצמו אני מכירה מעולה, רק שלא במצבים שכאלה.

ד"ר אורן חסון
בעיקר לא לתת לפחד להפריע
30.01.2012 • 09:23

שושי יקרה,
אני מקווה שאת מבינה שאני יכול לענות על שאלות רק כשיש לי מידע, ולא כשאין לי. ולכן נתתי לך כיוון כללי. את בעיקר צריכה לסמוך על עצמך, בעיקר כי את יודעת יותר, ואולי לא לתת לפחד להפריע לך - ולו רק כי את רוצה את זה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083