בן זוג לא יציב: מה לעשות?

תאריך פנייה: 26.01.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
יובל
לא מבינה אותו! מה הוא רוצה בעצם?
26.01.2011 • 20:52

שלום,
אני רוצה להתייעץ בבעיה שאני בכלל לא מבינה. מה בנים רוצים? מה הם חושבים?.אוקיי אז נתחיל ככה, אני בת 17 והכרתי מישהו באילת במלון מהשכבה שלי, הוא תמיד היה בשכבה שלי אבל רק באילת יצא לנו להכיר לעומק. חזרנו מאילת התחלנו לדבר, הוא התחיל יותר נכון ונפגשנו פעמיים שבהם רק דיברנו וחפרנו אחד לשני, השיחות ממש זרמו והוא אמר לי שהוא חושב עליי כל הזמן ואם אנחנו זוג רשמית. אמרתי לו שאנחנו כן אבל עדיף עדיין לא רשמית. לאחר מכן נסעתי לטיול ל שבוע וקצת שבמהלכו גם כן דיברנו הרבה, כל זאת עוד בחופש גדול כאשר אין לימודים. לא יצא לנו אחרי הטיול להיפגש כמה ימים והוא כבר נסע לטיול גם כן ושחזר לא דיברנו. יום אחר כך, נאי התחלתי שיחה ודיברתי אותו מה קרה ולמה לא מדברים והוא טען שעבר לו ממני. מאז כבר התחילו הלימודים וכל יום בבצפר ראינו אחד את השני אבל התעלמנו עד שאחרי חודש בערך דיברנו על זה. אני המשכתי לאהוב אותו אחר כך גם כן למשך זמן רב חשבתי עליו. לאחר כמה זמן הייתה מסיבה והיה סיפור שהוא הלך מכות עם מישהו על מישהי אחרת. לאחר כמה זמן הוא התחיל לדבר איתי שוב כל יום ויום זה התעצם ורצה להיפגש נראה כאילו רוצה שוב להתחיל הכל לאחר שפגע בי ואני אולי כן באיזשהו מקום רוצה אבל מצד שני רוצה להיראות קשה להשגה ולהעמיד אותו במקום חזק כי שמעתי שהוא קצת פלרטטן. מה לעשות? תודה

ד"ר אורן חסון
כשאת לא יודעת, ואולי גם הוא לא.
27.01.2011 • 00:57

יובל יקרה,
את מבינה, מתוך ההסטוריה שלו איתך ועם אחרים ואחרות, שהוא לא יציב. זה כשלעצמו לא היה בעיה, לולא הוא מצא חן בעינייך בכל זאת. גם זה לא היה מהווה בעיה, לולא היית רוצה "לתקן" אותו, כך שיהיה יציב ואיתך, או לולא חששת מלהיפגע. אלא שנקודת ההתחלה נשארת, והיא שהוא לא יציב. כך שאולי את צודקת: שהדרך היחידה להשיג אותו באמת, ולהקטין את הסיכוי להיפגע ממנו, היא להיות קשה להשגה. יש בזה סיכון, שלא תשיגי אותו כלל. אבל כנראה שעדיף לא להשיג אותו כלל מאשר שיהיה איתך לתקופה קצרה בלבד. כך שהשיקול שלך, להמר על זה, אבל עם סיכוי, שאם תהיי קשה יותר להשגה, הוא יעריך אותך יותר, הוא שיקול שיכול בהחלט להיות נכון.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083