בלבול במערכת יחסים: מה עושים?

תאריך פנייה: 11.06.2015 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
אני
לא נמשך אלי
11.06.2015 • 01:38

היי דוקטור. אני יוצאת עם גבר מקסים כבר שלושה חודשים. הוא חיזר אחרי בטירוף במשך חודש , יש בנינו חיבור מדהים וכימיה מטורפת רק שמהתחלה הרגשתי שעניין הסקס לא מתרומם משום מה.. אחרי שלושה שבועות שבמהלכם לא עשינו סקס בכלל, והוא גם לא מנשק או מחבק העלתי את הנושא ובתגובה הוא אמר לי שבגלל שאני מעשנת יאדה לו המשיכה המינית, והוא טוען שהוא כן נמשך אלי והוא לא רוצה לאבד אותי אבל הןא ממש נגעל מכל עניין הסיגריות. אני לא רוצה לאבד אותו ואני בטוחה שגם הוא לא רוצה לאבד אותי אבל איך אפשר לבנות מערכת יחסים בלי משיכה?? האם זה רק תירוץ? יש איזשהי דרך להחזיר את המשיכה? כי למרות הסיגריות בהתחלה הוא היה בטירוף עלי, אז איך זה שפתאום נעלמה לו המשיכה אלי? לא נשמע לי הגיוני.. עשינו שיחה שבסיומה אמרתי לו שמבחינתי אם אין משיכה אין טעם להמשיך את הקשר. עשיתי אץ המעשה הנכון? ממש אבודה . הןא הגבר הכי מקסים שהכרתי בחיי..

אני
לא נמשך אלי
11.06.2015 • 08:30

כמה פרטים ששכחתי לציין, הוא רווק בן 45 פלוס ילד. ויש לו איזשהי בעיה של חוסר אמון בנשים. דיברנו על זה המון וחשבתי שאיתי זה יהיה אחרת. ועכשיו כל העניין הזה גורם לי לחשוב שהסיגריות זה רק תירוץ.

ד"ר אורן חסון
לא תדעי מבלי לנסות
14.06.2015 • 00:28

את יקרה,
לא כתבת בת כמה את, וחבל. אבל אני קורא בלבול עניינים לא קטן במכתבך. את כותבת על "חיבור מדהים" ו"כימיה מטורפת" ושהוא "חיזר אחרי בטרוף", אבל עם מעט מאד סקס עם בכלל, בודאי לא בשלושה השבועות האחרונים, וגם שהוא לא מחבק ומנשק. כך שמשהו לא מתחבר לי. אם את מכוונת לכך שבהתחלה זה כן היה ורק בשלושה השבועות האחרונים לא, אז אולי הוא מנסה להציב לך אולטימטום, שתקבלי או לא. יכול להיות שלמרות המשיכה שלו, הוא אומר לך, ובהחלט יתכן שזה מה שהוא חושב, שאם את מעשנת הוא לא רוצה להמשיך. כך שהוא מניח את זה לפתחך, ומקצין את העמדה שלו בכך שאומר לך שאצלו זה שחור לבן - או עישון או חיבור אינטימי ביניכם, אבל לא שניהם יחד. אם הוא נמשך אליך בעבר, סביר שזה המצב. אם הוא נמשך אליך בעבר, סביר להניח שהוא כבר ביקש את זה ממך פעמים רבות בעבר, ולא נענית. מכיוון שכך, ומכיוון שבשבילו עישון ובת זוג לא הולכים ביחד, הוא שם את כל הקלפים על השולחן. ועכשיו, את צריכה להחליט, מה את רוצה יותר - להמשיך לעשן, או את הגבר הכי מקסים שהכרת בחייך.ואם עניין הסקס "לא התרומם מלכתחילה", אז אולי הוא הגבר המקסים ביותר בעולם, אבל אולי המיניות שלו היא לא בעוצמה כזו שתתגבר על כל מכשול, כמו על עישון שלך. אם וכל עוד היחסים ביניכם טובים - אולי זה יהיה מעולה. לא תדעי מבלי לנסות.מה שאני מנסה לומר הוא שיתכן שכל הסיפור קשור להקשבה לצרכים ההדדיים, ובמקרה הזה, בעיקר על ההקשבה שלך לצרכים שלו, והנכונות לקבל אותם למרות הקושי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083