בלבול בזוגיות: מה עושים?
אושרי
מה הסיבות לזה?
⌄
ישלי חברה כבר שנתיים וחצי שנה וחצי ראשונות היה בסדר אחרי זה התחילו לי לחצים בחילות חרדות דאוון שהיא היתה באה אליי או הציפייה שהיא באה או שאני הולך לשבת בבית איתה ועם חברים או לבלות איתה ועוד מצבים כאלה של מפגשים גורמים לי לחרדה לחץ בחילותגם התיאבון שאני איתה אני חושב הרבה מהסס מתלבט בקשר אליה ואז מאבד אותו ויכול לא לאכול יום שלםשאנ לא איתה אני פחות חושב אני אוכל אבל במיפגשים אני עדיין אוטומטית לפני שאצא מהבית נילחץ ובחילות וכל זהשאנ לא איתה אני מחפש דרכים ליראות מה איתה ושבמיקרה לא יהיה לה מישהו חדש ...כאילו אני מרגיש שהיא רכוש שלימה לעשות.
ד"ר אורן חסון
לנסות להבין
⌄
אושרי יקר,
אתה נכנס לחרדות בנוכחותה, אבל לא הסברת למה. אולי גם אתה לא יודע למה. עושה רושם שאתה מבולבל מאד באשר אליה: מצד אחד, אני חושב, אתה מתלבט אם בכלל אתה רוצה אותה, ומצד שני, אתה מרגיש רכושני כלפיה. וכל זה אומר שיש לך רבדים עמוקים יותר ולא ברורים לך של קונפליקט. זה יכול להיות קשור לצרכים הנוכחיים שלך איתה, ללחצים שהיא מלחיצה אותך בנושאים שונים, או להשפעות חיצוניות של החברה או המשפחה שלך, או לייסורי מצפון שיש לך כלפיה.יכול להיות שכל מה שאתה צריך עכשיו, זה פשוט לתת לעצמך זמן. לא הכל אתה חייב להחליט עכשיו. תן לעצמך זמן לבחון מה אתה מרגיש ולמה. תן לעצמך גם זמן, לפעמים, פשוט לזרום עם זה ולשכוח את המחשבות, כי לפעמים הן מפריעות לרגשות שלך לעבוד. תן לעצמך זמן, ואני מאמין שתדע טוב יותר אחר-כך.ואם תרגיש לאחר זמן שהלחץ עליך גדול מדי, אולי כדאי שתלך ליעוץ פרטני כדי להבהיר את הסיבות לכך, להבין מה מלחיץ אותך, ואיך מתמודדים עם זה.
אושרי
לנסות להבין
⌄
שוב כמו שנה וחצי שקורה אני איתה ושוב מאבד תיאבון חושב הרבה נילחץ קצת...עד שזה יגיע למפגשים עם חברים ויציאות ביחד עם קהל אז בטח אני ילחץ יקיא וכל המצב שקורה במשך שנה וחצימה לעשות כדי להפסיק לחשוב ולחזור לתפקד כמו שצריך ועם שקט נפשי?
ד"ר אורן חסון
לעשות משהו
⌄
אושרי יקר,
קיבלת את התשובה שלי, שאני יכול לתת לך במסגרת הזו. אבל אני מתרשם שלא קראת אותה עד הסוף. קרא שוב. יש שם דרך חשיבה עבורך לנסות להבין, והבנה היא חלק מהפתרון.ואם שום דבר אחר לא עוזר, קרא את הפיסקה האחרונה גם, והתחל לעשות משהו.