בלבול בזוגיות: מה לעשות?

תאריך פנייה: 11.11.2013 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שם בדוי
נפרדנו אבל מבולבלת!
11.11.2013 • 10:27

היי היינו בקשר של שנה וחצי וחצי מהקשר התבססנו על המרחק, נפרדנו בגלל זה וגם כתוצאה מכך שהוא טס לחול לתקופה של 7 חודשים, נפרנו לפני כחודש וחצי, "השארנו דלת פתוחה" הכוונה שאיאפשר לדעת מה יקרה בעתיד ונפרדנו הכי טוב שאפשר ממש עם הבנה ובלי מריבות ועם חיבה אחד כלפי השניה.עכשיו לאחרונה הוא הזמין אותי לחתונה והוא רוצה מאוד שאהיה לצידו שם, אחותו מתחנת זאת אומרת כל המשפחה והחברים יהיו שם, שנית הוא גם אומר לי כל הזמן שהוא מתגעגע, שולח לי סימנים שאני אשמח לראות אותך מתישהו בקיצור הוא שולח לי סימנים כאילו הוא רוצה להפגש איתי בלי שום קשר לחתונה כאילו נחזור מתישהו והוא לא רוצה לאבד אותי, אבל אני דיי מבולבלת ולא כלכך מבינה את המצב הזה, בבקשה עזור לי!אני בת 23 וגם הוא.

ד"ר אורן חסון
לדעת טוב יותר
12.11.2013 • 19:38

שם בדוי יקרה,
השאלה היא מה בדיוק מבלבל אותך. יכולים להיות כמה דברים. א. האם הוא באמת רוצה שנהיה ביחד? ב. האם אפשר יהיה לסמוך עליו? - היו דברים בעבר שהראו לי שהוא ראה יותר את עצמו מאשר אותי. ג. אולי כבר המשכתי הלאה, ואולי יש לי התחלות קשרים אחרות שנראים עם פוטנציאל, האם לוותר עליהם עבור משהו שאינו בטוח?הגדירי לעצמך היטב מה מבלבל אותך, חשבי היטב מה את רוצה, וגם - שאלי את עצמך אם את רוצה לשאול אותו מפורשות יותר מה הוא רוצה, ומה זה אומר לגביו. אם לא תקבלי תשובה חדה וברורה, זה עדיין יכול להיות משום שהוא לא רוצה להתפדח, אבל גם, אם הוא עצמו לא החליט באופן ברור. אם את אומרת לעצמך שאת רוצה (ועשי את הברור הזה עם עצמך), ובתנאי שיש בהירות ברורה יותר ביחס לרצון שלו - שאלי ובררי איתו את כל מה שצריך. אני יודע שלא תמיד זה קל, ושאת לא תרצי להסגיר שאת רוצה כשלא ברור אם הוא גם. אבל מצד שני, לפעמים צריך לקחת סיכון כדי להשיג משהו שרוצים. חפשי את הניסוחים המתאימים כדי לדעת, ואז ההחלטה שלך תהיה נכונה יותר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083