בטחון עצמי של הבת שלך
פן
זוגיות הבת
⌄
לבתי חבר כבר 8 שנים היום היא בת 26 והוא 29 מעולם לא הראה לה אהבה מריבות רבות פרדות רבות שמחת החיים נלקחה מבתי היא כל הזמן נראית עצובה. הם שונים לחלוטין הוא בא מבית שההורים גרושים הוא מופנם וביישן ואף נוטה לדיכאון ואינו יודע להסביר מדוע כמו כן הוא בא מעולם שונה מבתי התרבות שספג בבית ועוד...הפרידה האחרונה הייתה לפני כחודש וחצי לתקופה של חודש ושוב חזרו (לא האמנתי שזה יקרה)כששאלתי אותה מדוע נפרדתם? היא אמרה לי אני רוצה לבדוק מה קורה איתי אם אני רוצה אותו וכו' לאחר שחזרו היא הסבירה שהוא שוחח איתה והם ינסו שוב היא חוששת להיות לבד.בתי ילדה יפה וחכמה באה מבית שספגה בו תרבות השכלה וכו' לא מבינה מה היא מוצאת בו אפילו חיצונית זה שני עולמות.מדובר בילדה שלא מאמינה בעצמה וחסרת ביטוחון למרות שהיא רק מקבלת שבחים בכל מקום שהיא עובדת ולומדת וכו'הצעתי לה ללכת לפגישה עם יועץ זוגיות, מה דעתך?כיצד ניתן לפקוח לה את העיניים כל המשפחה כבר כועסת עליה ואמרו לה זה לא זה ואת יודעת.תודה על תשובתך הדחופה
פן
זוגיות הבת
⌄
ד"ר אורן אבקש התייחסותך
ד"ר אורן חסון
לתת לה בטחון. בעצמה, ובך.
⌄
פן יקרה,
כנראה שאת ומשפחתך מוסיפים, מעודף רצון טוב, לחוסר הבטחון של הבת שלך. אנא קראי את תשובתיכאן, לשאלה דומה, גם אם לא זהה.