בטחון עצמי וסקסיות לאחר חתונה
רות
זוגיות נישואים
⌄
שלום
אני רות אני ממשיכה לעוד נושא שמפריע לי מאוד אני מרגישה נחותה בגוף שלי אני רזה אני נשואה ואני מרגישה שאולי הבעל שלי לא נימשך אלי בגלל הגוף שלי ואני מתחילה להיות קנאית שהוא מיסתכל על בנות שיש להם מה להראות זה לא שאני שמה זין סליחה על הביטוי אבל אני מריגשה לא מסופקת מה אני צריכה לעשות אני חודשיים נשואה ותמיד אני מרגישה בחורה לא מושכת ...רות אני אשמח שתייעצו לי לטובה .
ד"ר אורן חסון
בטחון עצמי
⌄
רות יקרה,
חלק גדול מהתדמית הגופנית הוא בראש. רק נישאתם, ואם הוא בחר בך, סימן שמצאת חן בעיניו ושהוא נמשך אליך. לירידה במשיכה יכולות להיות גם סיבות אחרות (ראי את מכתבי אליך בתשובתי הקודמת). נשים רבות היו רוצות להיות רזות, או רזות יותר. מחקר שקראתי פעם מראה שתדמית הגוף הנשית האידיאלית שונה אצל גברים ואצל נשים. וסקסיות תלויה בבטחון העצמי הרבה יותר מאשר בגוף.לכן, מה שחשוב יותר מאשר להעלות במשקל או להגדיל את החזה הוא לשפר את הבטחון העצמי שלך. בדקי מה בהתנהגות שלך מפתה אותו יותר? מה בלבוש שלך עושה לו את זה יותר? מה ברמזים העדינים שלך או במגע שלך עושה לו את זה יותר? רק התחתנת, והנה יש לך גבר שאת יכולה לנסות עליו דברים שונים. נסי, בטעם כמובן, ואולי לא רק תלמדי, אלא גם תקבלי מזה בטחון.