בחירת יועץ זוגי: איך לבחור?

תאריך פנייה: 20.02.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
דן
ייעוץ זוגי
20.02.2006 • 16:21

היחסים שלי ושל אשתי בכי רע מזה זמן רב (ולמעשה מעולם לא היו טובים לאורך זמן). נסיונות עצמאיים שלנו לשפר ולפתור נכשלו ואני מאמין שהגיע הזמן לייעוץ זוגי.אשמח אם תוכל לעזור לי במספר שאלות:א. איך יודעים לבחור מטפל טוב ולא מישהו שעלול לעשות יותר נזק מתועלת?ב. כמה זה בערך אמור לעלות?ג. מה תדירות המפגשים הרצוייה?ד. האם כדאי לשלב מפגשים אישיים (כל בן זוג לבד)ה. האם ניתן לקבל ייעוץ זוגי דרך קופת חולים ובכך להוזיל מעט את העלות?תודה,דן.

ד"ר אורן חסון
איך לבחור יועץ זוגי?
20.02.2006 • 18:15

דן יקר,
הקושי בבחירת מטפל טוב הוא זה שקשה להשיג המלצות ממשהו שעבר דרכו, בגלל האופי הדיסקרטי של הטיפול. אם יש לך, הרי זו אינדיקציה טובה מאד. אם יש לך מידע נוסף שאתה יכול להשיג על יועץ זוגי, על הדרך הטיפולית שלו ועל אופן החשיבה וההערכה שלו, על מידת האמפתיה שלו וכדומה, מה טוב. חלק מזה אתה יכול גם להשיג בשיחה טלפונית איתו עוד לפני שאתה מגיע לדבר איתו. בודאי שאתה יכול להתרשם מזה גם במהלך הפגישה הראשונה. היא לא מחייבת אותך להמשך. את המחוייבות אתה יוצר לעצמך בהמשך.בדרך כלל מדובר בפגישה שבועית, אבל זה תלוי במטפל ותלוי בצרכים. פרטים נוספים אתה יכול לקבל באתר שלי, הן תחת "יעוץ זוגי" והן תחת "שאלות נפוצות".יש פערי מחירים בין מטפלים שונים, ותוכל להגיע גם להפרשים של עד 200 שקלים ויותר בין מטפל למטפל. ובהחלט אפשר לקבל יעוץ דרך קופת חולים, שזה זול בהרבה, אבל כנראה שגם תצטרך להכנס לתור. אתה מוזמן לבדוק את זה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083