בחירת זוגיות: קרייריון או לב?

תאריך פנייה: 15.07.2010 מס׳ הודעות: 6
חיפוש נושא
לילך
אני מבולבלת
15.07.2010 • 19:47

שלום
ד"ר אורן חסוןאני בת 27 הכרתי בחור 28 התחלנו לצאת הוא מכבד אותי מאוד ונותן לי את הכבוד הראוי לי, איך יש לי בעיה קטנה שקצת מציקה לי הוא עובד בתור שליח וגר אצל הורים שלו (זה שהוא גר עם הורים שלא לא ממש מפריע לי כי אני רק לפני חודש עזבתי את הבית)עצם עבודה שהוא עובד בתור שליח והוא קצת מגמגם זה קשה לי אני נמשכת אליו מאוד ואני עם רגלים על קרקע זה שפוט אני זורמת עם הקשר אני יודעת שהוא רוצה משהו רציני אבל אני לא יודעת לאן זה יוביל , כי אני רוצה בחור שעובד בעבודה טובה ולא רק שליח .בחור שמפנק אותי ומדבר אלי כמו מלכה ונותן לי את מלא יחס ודואג לי שאני מופתעת מאוד מזה.השמח לשמוע את הצעתך בנושאתודה רבה

ד"ר אורן חסון
לקחת את הזמן, כדי לדעת יותר?
18.07.2010 • 15:38

לילך יקרה,
זה אכן מבלבל. היצבת לעצמך קרטוריונים לבחור שאת תהיי מעוניינת איתו בעתיד לזוגיות לחיים, והנה, חלק מהקרטוריונים עובדים נפלא, ואחרים לא. אז איך בוחרים? האם להמשיך עם כל הקרטוריונים שהיצבת לעצמך מראש? האם לשנות אותם? האם ללכת אחרי הלב שלך שמושך אותך אליו בכל זאת, או אחרי הראש שאומר לך שהקרטוריון של גבר שעדיין לא התקדם, ואולי גם לא יתקדם, לא יביא אותך לחיים שאת רוצה לעצמך?הקושי הוא שהכל נכון. הפחד שלך הוא שאם תלכי אחרי הלב שלך, ותישארי איתו, יהיה לך אחר-כך עוד יותר קשה לעזוב אם הוא יישאר במקום שבו הוא נמצא עכשיו, מבחינה מקצועית וכלכלית.לא כתבת לי כמה זמן את מכירה אותו, ולכן גם לא עד כמה את מכירה אותו, ואם היה לכם הזמן והפנאי והחופש לדבר על העתיד, ובעיקר – על איך הוא רואה את עתידו. אולי כדאי שתסמכי יותר על עצמך שתדעי לפעול ולהחליט נכון מאוחר יותר, למרות השפעות אפשריות של הרגש, ותני לקשה הזה זמן כדי לראות אם יש בו דברים שאת עדיין לא מכירה. ואם הוא ימשיך לנהוג בך כמלכה גם במצבי לחץ, אם וכאשר יקרו. אולי, אם לא תמהרי, תדעי טוב יותר אם ההחלטות שלך נכונות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
לילך
לקחת את הזמן, כדי לדעת יותר?
18.07.2010 • 21:23

תודה רבה על תשובתךאני מכירה אותו שבוע וחצי זה לא הרבה זמן אני יודעת אבל הקשר זה נראה לי ממש אינטנסיבי אתה מבין אני הרבה זמן חיפסתי בן זוז אבל הוא ממש רוצה מעל הוא מעבר אני אמרתי לו לכל לאט לאט אני לא יכולה להבטיח לך עדין כלום כי אני צריכה להתרגל אתה מבין וגם שאלתי אותו מה הכוונות שלו בעתד איפה הוא רואה את עצמו מה החלומות שלו הוא אמר לי שהוא רוצה להיות עצמי סבבה אין לי בעיה כמובן שלא אמרתי לו ואז אומר לי שהוא מעדין לא לדבר על זה אני לא מבינה רתה רוצה להיות איתי אבל יש דברים שצריך לדעת ולשאול אני לא צודקתהשמח לשמוע ממך תודה רבה

ד"ר אורן חסון
לקחת את הזמן, כדי לדעת יותר!
18.07.2010 • 22:31

לילך יקרה,
את עוד לא מכירה אותו. כשהוא אומר "אני רוצה להיות עצמי", אולי הוא מתכוון לכזה שעושה מה שבא לו, ולא מתכוון להשקיע במישהו, כולל הילדים, למשל, אלא כאשר מתחשק לו. אולי. ואולי הוא מתכוון לכזה שעובד רק כדי לקיים את עצמו במינימום, כי הוא לא רוצה להתאמץ יותר מדי. ואולי הוא רוצה להיות סופר מהולל, ויישב כל החיים ליד המחשב, בין אם הוא מצליח ובין אם לאו. גם את לא יודעת מה זה. יש עוד הרבה דברים אחרים שאת לא יודעת, ועל חלקם כתבתי בתגובתי הראשונה.חזרי אלי עם אותה שאלה בעוד חודש וחצי, לאחר שתכירי אותו יותר. ואולי כבר עד אז תהיינה לך תשובות משלך, ולא תצטרכי אותי.

בברכה,
לילך
לקחת את הזמן, כדי לדעת יותר!
20.07.2010 • 17:59

תודה אבה אני מודה לך מאודןאין בעיה אני ירשום לך עוד חודש וחצי עם הקרה משהואני יכולה לשאול אותך אם אתה מעביר הרצאות ולשאול איפה כי אני מעוניינת לבוא לשמוע אותך השמח לקבל מידע.תודה

ד"ר אורן חסון
עידכונים לגבי הרצאות
21.07.2010 • 17:06

לילך יקרה,
תודה על המשוב! אשמח לשמוע מה קורה.תוכלי למצוא פרטים על הרצאות שאני מעביר אצלי באתר (ראי קישור למטה).לגבי הרצאות לקהל הרחב שאינם קורסים מסודרים, אני נוהג לעדכן את האתר שלי כאשר מיועדות להיות כאלה. בעבר הלא רחוק נתתי שתי הרצאות כאלו, האחת במכון וייצמן, ושתיים במוזיאון ישראל, וכשיהיו שוב, אעדכן.

בברכה,