בחירת זוגיות: מה באמת רוני מחפש?

תאריך פנייה: 06.10.2010 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
רוני
נו מה יהיה ... :)
06.10.2010 • 13:05

אני יודע שזה לא 100 אחוז כי אני רואה את המגרעות.(אבל גם את הדברים הטובים ) שייש לכל אחת.הבעיה שאני כבן מזל סרטן ובאופי שלי בפרט,לא מסוגל להיות לבד.אני צריך להיות סובב סביב נשים \ חברות כל הזמן,אחרת אני פשוט משתגע.השאלה היא מה עושים!? על מה ללכת?! מה לעשות!? מה יותר נכון :)אני מרגיש כמו פולניה עם השאלות שלי , אבל מה באמת אפשר לעשות כדי להגיע סוף סוף אל הנחלה.אני לא רוצה סתם להכנס לקשר שישרוף לי זמן ולעשות חיים , לא בטבע שלי.אני מחפש את האחת שלי.אולי אני לא מחפש בסביבה הנכונה?!

ד"ר אורן חסון
יקומים מקבילים
07.10.2010 • 10:29

רוני יקר,
עניתי לך כברכאן. ואתה אומר לי עכשיו אמירה כפולה: אתה צריך להיות סובב סביב נשים (ברבים!), ומחפש את האחת. זה לא הולך ביחד. אז אולי אתה לא מחפש בעולם הנכון, יותר מאשר בסביבה הלא נכונה. אתה מוזמן לנסות לחיות בין יקומים שונים במקביל, ואם לא תצליח, להתחיל לעבוד על עצמך ברצינות, כדי להתאים את עצמך לעולם הקיים.ובוא נהיה פרקטיים: כרגע, אתה רוצה לבחור בין קשר של שנה וחצי שיש לך, שהוא טוב אבל לא מושלם, לבין מישהי שהכרת למשך חודש וחצי בעבר, שהיא הימור. אלא שכל ההתכתבות שלך היא כי אתה רוצה שיהיה לך את שניהם, בלי סיכונים. זה לא הולך. כרגע, אתה רוצה הרבה נשים, אבל גם את האחת. וכנראה גם זה לא בר סיכוי רב. לא בגללך, אלא כי כך המציאות. ולכן אני מחזיר אותך למשפט האחרון שלי בפיסקה הקודמת.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
ד"ר אורן חסון
הודעה שנעלמה?
10.10.2010 • 01:43

רוני יקר,
נדמה לי שהיתה הודעה נוספת שלך שנעלמה משום מה. אם אתה מעוניין, צור קשר במייל: do@orenhasson.com.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083