בחירות קשות בזוגיות

תאריך פנייה: 06.04.2015 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
דני
תקוע
06.04.2015 • 18:55

הייאני בן 37 נשוי ארבע שנים לבחורה שיצאתי איתה שנה.היחסים לפני החתונה היו מעולים ובערב החתונה החלו הבעיות.אשתי בת 35 אישה מקסימה עזבה את הבית שלה בגיל 15 למשפחה מאומצת עקב אלימות מצד האב.אני יתום מאמי מגיל 13 ואבי התחתן מחדש שהייתי בן 15 וכמו שמתארים לא היו לי חיים קלים את רוב ילדותי בילתי אצל סבא וסבתא.לקראת החתונה אישתו של אבי החלה לריב עם אישתי בגיבוי של אבי עד שהדבר הוביל לפיצוץ היו דוגמאות כמ שהיא רצתה לצעוד איתה בחופה אבי לא רצה שארשום את שם אימי בהזמנה.ומאז היו הרבה מאוד דיבורים לא יפים מצד המשפחה שלי כלפיי ואישתי ומאז החתונה אנו לא בקשר אחי גם לא עזר וליכלך ללא הפסקה.היחדים שאני בקשר עימם זה סבתא וסבא סבתא נפטרה לפני שנה ואישתי ואני טיפפלנו בכל דבר שרצו היינו איתם ממש לבד כי גם לסבי י לא מעט אוביים לאחרונה סבי החל ללחוץ שאני אדבר עם אחי ואנימבקש שאחי יבקש סליחה על כל הדברים שגרם וכמבן שסבי לא מאמין שאחי דיבר כך והחל לאמר שאני חייב לעזוב את אישתי.אני אוהב אותה ורוצה משפחה איתה אבל קרוע בין עולמותמה עושים?

ד"ר אורן חסון
הפעם זו היא
07.04.2015 • 18:49

דני יקר,
האמת היא שהאושר והעתיד שלך יוכלו להתקיים רק עם אשתך, ולא עם אחיך או אביך או אשתו. לפי דבריך, אני מניח שאשתו של אביך היא אדם פגיע ופוגע, נקמן ונוטר, ואביך אולי נכנע לה כדי שיהיה לו שלום בית. אני מבין את המצוקה שבה אתה נמצא, אבל אתה צריך לבחור למרבה הצער. אני מבין שיש לכל בחירה שתעשה מחיר משמעותי. תצטרך לנווט ביניהם כל הצדדים ולהמשיך ולהתמודד עם כולם במאבקים מתמידים, או לבחור כך או אחרת, ולהפסיק עם המאבקים. אתה כבר ילד גדול. קח בחשבון את האפשרות שהפעם זו היא, ופעם אחרת זו עלולה להיות אשה אחרת שלך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083