בחירות אישיות ונטייה רגשית
בן
פרידה בהמשכים
⌄
שלום
ד"רכתבתי לך כבר כאן לגבי פרידה מבת זוגתי, בקצרה יצאנו שנה וחצי, היינו מאוד מאוד קשורים אחד לשני, אנו בני 24, היא נפרדה ממני לפני חצי שנה בערךבמהלך החצי שנה הזו היינו סוג של יחד למשך חודשיים וחצי אבל ראיתי שהיא לא רוצה אותה באמת וחתכתי.לא ראיתי אותה במשך חודשיים וקצת, אך לפני כמה ימים היה לי יומולדת והיא התקשרה, אנו שכנים, וכשדיברנו יצא ששאלתי אותה אם בא לה לרדת למטה והיא השיבה אולי תעלה אליי. עכשיו היא יודעת שאני רוצה אותה כי ניסיתי כמה פעמים מכל מיני דרכים להחזיר אותה והיא בשלה מעוניינת אבל לא מעוניינת.עליתי למעלה והיא יזמה חיבוקים, נשיקות, שאלה אותי לגבי תמונות עם בחורה אחרת, ממש חקרה אותי .. סיפרה לי שהיא פחדה להתקשר כי אולי אני עם בחורה אחרת, ומצד שני שאלה אותי אם יש לי מישהי תוך כדי שהיא מחבקת ואומרת הייתי רוצה שתהיה לך מישהי ממש טובה, ואז שאלתי אותה באמת? והיא בחיוך מיובש אומרת שלא...בנוסף ניסתה לגרום לי לקנא סיפרה על מסיבות בחופשה שלה בחו"ל, איך אחרים התחילו איתה וכד'...מפה לשם שכבנו והיא רמזה שנפגש שוב ואני ציננתי אותה.כך עבר שבוע ושוב חלילה נפגשנו במסיבה וכאילו כמו מגנט חיבקתי אותה, הלכנו לצד, דיברנו צחקנו היה הכי כיף, איכשהו שוב התנשקנו וסיימנו בדירה שלי את הלילה.במהלך הלילה הרגשתי רע כי אני באמת אוהב אותה והיא טוענת שהיא אוהבת אותי, אבל היא לא רוצה להיות איתי כי היא לא רואה אותנו מתחתנים. היא סיפרה לי שהיא לא הייתה עם אף אחד ולא מעניין אותה אף אחד ואני הכי חשוב לה בעולם אך עדיין היא לא איתי.ממש מוזר לי שהיא לא רוצה לנסות ולשקם את הקשר, ואם זה כך מדוע היא כל הזמן מפלרטטת איתי וגורמת לי לקנא, הרי זה לא שאני לא רוצה אותה, אם כבר אני זה שצריך לגרום לה לקנא.אז כיצד להתנתק ממנה כשאני באמת אוהב אותה, והיא כל הזמן זמינה ברקע?
ד"ר אורן חסון
עד שתרצה להיפרד לגמרי
⌄
בן יקר,
בסופו של דבר, הבחירות צריכות להיות שלך. אתה לא צריך להיסחף למקום שאתה חושב שאינו נכון לך, גם אם יש לך נטייה רגשית להיות שם בכל זאת. כשלא תרצה באופן ברור, תדע לעשות זאת. אני מעביר אותך לתשובתי לדימה, מלפני כמה שבועות, בשאלה שהיא, באופן עקרוני, דומה:http://www.starmed.co.il/forum-93/msg-3500915