בחירה בין קשר חדש לאקס

תאריך פנייה: 15.04.2015 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
קיקי
לחזור אחורה או להמשיך הלאה?
16.04.2015 • 00:39

שלום,
אני נמצאת בצומת דרכים קשה ולא מצליחה למצוא את התשובה. לפני כמספר חודשים יצאתי מקשר של 6 שנים קשר אינטסיבי במהלכו גרנו ביחד. הייתי בטוחה שזה הגבר שאיתו אחלוק את חיי. עד היום אני אוהבת אותו מאד. זה הסתיים משום שלא עבדנו על הזוגיות ואף הזנחנו אותה מה שיצר תסבוכות רבות ומגוונות. יצאתי מאז למספר דייטים אך לא התרגשתי מכלום. כל הזמן אני חושבת כיצד אני מחזירה אותו ואיך. חשבתי לבוא ולהגיד לו את מה שאני חושבת לאחר התקופה שבה לא היינו ביחד ולנסות להחיות את הקשר מחשש שהוא ימשיך הלאה. לפני שבוע הכרתי בחור מרתק שסוף סוף מסקרן אותי נורא, ואני לא יודעת מה לעשות. לחזור למקום שמצד אחד לא הסתדר, היה לי רע אך מקום אהוב או כן להשתחרר ולהכיר הלאה.. אני לא מצליחה למצוא בתוכי את התשובה.. אני נורא מפחדת לשחרר. בנוסף אני בת 27 ואין לי גם כוחות למשחקים מיותרים. אשמח לעצה.

ד"ר אורן חסון
אולי גם את מעניינת
16.04.2015 • 18:24

קיקי יקרה,
את נמצאת בשלב של בחירה והימור על שתי אופציות, שאף אחת מהן אינה בטוחה. נראה לי שהקושי העיקרי שלך בהמשך הקשר שרק התחלת בו הוא ההבנה שבעצם העובדה שאת מקבלת ומתעניינת בגבר אחר, את כבר מוותרת על החלום של להיות עם האקס שלך. הויתור הזה, הוא קשה נפשית, וזה נכון. כי זה כאילו שפתאום את הופכת את כל העולם שלך, ואת כל הצפי שלך לעתיד למשהו אחר. וכן, המשהו הזה הוא לא בטוח, כי הוא רק התחיל, לפני שבוע. אבל הידיעה שנפשית את מוכנה למישהו אחר, אולי תפריע לך לחזור בלב שלם אל האקס, וזה מרתיע.הסיפור עם האקס הסתיים, בעקבות "תסבוכות רבות ומגוונות", ואת לא באמת יודעת אם תצליחו לגשר עליהן ולשכוח, ואפילו לא אם האקס מעוניין. יש לך סוף סוף מישהו מעניין, ויתכן שדרכו תביני שגם את מעניינת, גם אם הקשר הזה לא יצליח בסופו של דבר. גם זה הימור, אבל אולי שווה לנסות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083