בחור יוצא דופן: מה עובר עליו?

תאריך פנייה: 21.10.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
סיגל
שאלה דחופה ביותר- לא יודעת מה לעשות
21.10.2011 • 01:44

שלום
אני בת 26 ואני יוצאת עם בחור שהכרתי בעבודה בן 30. אנחנו יוצאים כבר 7 חודשים. ישנה בעיה קשה ביחסים שלנו. מערכת היחסים שלנו פועלת בצורה כזו שאנו מתראים במהלך השבוע בעבודה או אחרי העבודה. בעבודה הפגישות אינן אינטימיות הוא לא מנשק אותי או נוגע בי. אחרי העבודה אנו יוצאים לאיזשהו מקום ומתנשקים מעט ושם זה נעצר. הוא לא מנסה לגעת בי בכלל באף דרך אפשרית. כשאני מנסה איכשהו זה נעצר. אציין שהבחור גר לבד והוא אף פעם לא קרא לי לבוא אליו הביתה. זה נראה לי מוזר שבחור שמכיר כל כך הרבה זמן בחורה לא מבטא רצון מיני. דיברתי איתו כבר והנחתי שהבחור פוחד מאינטימיות. הוא טען שכל עוד לא ראה את הוריי הוא לא מביא את הבחורה אליו הביתה. היה מפגש משפחתי שהבאתי אותו אליו והוא ראה את משפחתי אך עדיין לא התקדמנו לשום מקום. באחת הפעמים שדיברנו הוא אמר שזה לא עושה טוב ליחסים שלו שאנו נפגשים בעבודה והסכמתי איתו אבל אני לא רואה שינוי. בכל סופ"ש הוא נוסע להיות עם הוריו וחבריו. כשאמרתי לו שאני רוצה להיות ביחד בסופ"ש הוא טען שזה הזמן היחיד שבו יוצא לו לראות את הוריו. אציין שהוא היה בזוגיות ארוכה של 9 שנים אך הוא לא היה בזוגיות מאז כבר 3 שנים. ביחסים המילוליים שלנו אנחנו מאוד קרובים ומתייעצים ביחד על כל דבר. אך בכל מה שנוגע לחייו הפרטיים הוא לא מכניס אותי אליהם. מדוע? מה עליי לעשות? אני צריכה להזמין את עצמי אליו בכוח לביתו? האם עליי להיפרד ממנו?http://www.starmed.co.il/forum-83/msg-3496874#ixzz1bMv4iqFgסטארמד בריאות

ד"ר אורן חסון
כשהוא יוצא דופן, ולא ברור למה
22.10.2011 • 19:50

סיגל יקרה,
הבחור שאיתו את יוצאת הוא יוצא דופן. אני חושב שאת כבר מבינה את זה, רק לא מבינה עד הסוף אם זה את או הוא. זה כנראה הוא. מדוע הוא כך? אני לא יודע. האם זו בעייה נפשית שמקשה עליו אינטימיות מינית? – יתכן בהחלט. האם זו נטייה מינית אחרת, שהוא מנסה לחפות עליה? – אולי.נסי להיות גלויה איתו, לנסות להבין מה עובר עליו, ובעיקר מה הוא מרגיש כלפייך באופן פרטי, וכלפי יחסי מין באופן כללי, אם הוא מוכן בכלל לעשות זאת. בררי איתו גם מה קרה מבחינה זו בקשר של ה-9 שנים ביניכם (האם את יכולה לדבר עם בת זוגו דאז?). אם הוא לא יהיה מוכן לדבר איתך על הדברים הללו, תביני שאין לך לאן להתקדם. אם את מאד רוצה לנסות בכל זאת, עשי זאת רק בעזרת סיוע מקצועי (יעוץ זוגי). בכל מקרה אל תקני סיפורים של "מחכה עד לחתונה". אם הוא מחכה לחתונה, הוא לא היה מחכה 9 שנים עם בחורה, מבלי להתחתן מוקדם יותר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083