בור עם חומר נפץ - מה עושים?
אנונימי
אז הקשבתי ונוצר בעיה
⌄
הקשבתי נפרדתי ממנה בכתה והתגלגלו העיניינים וחזרנוהשבוע נפרדתי ממנה שוב אבל היא לא מפסיקה לבכות ואומרת שאני הדבר הכי טוב שלה בחיים ואיך אני עוזב ככה ומה היא תעשה עכשיו קשה לה לגעת בו וכו'המצב לא פשוט זאת לא סתם אחת שאני יכול לקום וללכת ממנה וזה לא שאין לי רגשות אליה אני גם מרגיש אהבה אליהמה לעשות? היא בוכה וזה שובר אותי !!!!
ד"ר אורן חסון
בור עם חומר נפץ, שיתפוצץ מתישהו
⌄
אנונימי יקר,
לא חידשת מאומה בזה. הרי זה היה ברור. אני מחזיר אותך לתשובתי הקודמת - זה בור עם חומר נפץ, וההחלטות הן שלך, על כל הצער, אם לצאת ממנו או לא. זה הרי יתפוצץ מתישהו, ואתה רק צריך לנסות ולהשפיע, ככל שאתה יכול, על התנאים שבהם זה יתפוצץ ועל התוצאה הסופית. קרא שוב ושוב את תשובתי הקודמת.
אנונימי
אני משתגע........
⌄
היא לא מפסיקה לבכות אומרת לי שאני החיים שלה ואיך אני עוזב ככהוקשה לה ושהיא לא יכולה להמשיך ושהיא נגעלת מבעלה וחושבת עלי החיים בלעדי שונים והיא נגעלת מלנשק אותו או לעשות סקס איתו והיא לא גומרת....אני מנסה להסביר לה ומסביר והיא מתעלמת ואומרת שכלום לא מעניין אותה רק אני ולא איכפת לה כלום כי היא אוהבת ויש אהבהאני מנסה להיות חזק אבל שאני שומע אותה כואב לי כואב לי שהיא סובלתואז אני נזכר מה שאתה אמרת שזה יביא אותי לריסוק והילדים וכו' ואז כואב לי יותר ואני מנסה להיות חזק באמת אבל היא לא מרפהאיך להמשיך ? איך להתחזק ? איך להתמוד?שוב תודה בזכותך אני מחזיק את עצמי ובזכותך אני יודע שזה הדבר הנכון
ד"ר אורן חסון
לדעת להיפרד
⌄
אנונימי יקר,
גם להיפרד צריך לדעת. שזה אומר להפסיק לדבר אלא כשצריך, ואני יודע שזה לא קל אבל זה מה שנדרש. ובשעת הצורך - קרא שוב את ההתכתבות בינינו, כי במסגרת הזו זה כל מה שאני יכול לומר לך. כך או כך, גם היא צריכה להבין שהחלטתך סופית. כשאתה לא חד משמעי, היא תתלה תקווה בלחץ עליך.ואם אתה מרגיש שאתה מטפס על קירות ושקשה לך להחזיק מעמד בפרידה - לך לטיפול לתקופת המעבר הזו, כי זה מאד חשוב לך לעמוד בזה ולהתמודד. ואולי כדאי שתייעץ גם לה לעשות אותו הדבר (ואם זה לא ברור - לא אצל אותו מטפל...).