גבולות בקשר: איך להפסיק חזרה

תאריך פנייה: 30.05.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מ
עבר שחוזר
30.05.2006 • 01:02

לד"ר אורן שלום רב.אני חושבת שאתה זוכר את מכתבי מפעם אחרונה שכתבתי , אני שוב הזכיר בחורה בת 24 שיצא שמונה שנים והוא התחתן עם אחרת אחרי פרידה די קצרה ממני.אני די מתוסקלת מארועים שחביתי לפני כמה שבועות, לפני כמה שבועות ישבתי עם ידיד טוב באוטו, והוא חלף פעמיים ליד בית שלי ועצר בחנייה ממול.התצבנתי באתי עליו פשוט יצאתי אליו הוא ביקש לדבר איתי חשבתי שהגיע הזמן לסיים את הפרשה הזאת וכאן זה יסתיים. דיברנו הוצאתי את הכול הוא התחיל להישבע באביו שנפטר שהוא אוהב אותי כמובן לאמין לזה לא מאמינה וזה אדם שבחיים לא שמעתי ממנו נישבע באביו יכול להיות הוא כולכך מתוסכל? בכול מקרה אחרי שעתיים וחצי של דיבורים ואישתו שקוראת את הטלפון יצאתי מי האוטו די בסדר ודי בטוחה שלא אראה אותו שוב.כמובן ידידי הטובים סיפרו לי שהוא שואל עם יש לי מישהו עדיין לא הבנתי מה השאלות האלה?לפני שבוע הוא ראה אותי למטה הפעם דיברנו די בסדר הוא רצה לפגוש אותי כמו שהוא אמר הוא חייב לי "דיבור" שישבת נאכלתי לא ידעתי ללכת כן לא הלחתי הוא כמובן לא הגיע ואני הרגשתי הקלה . אני רק לא מבינה מה הוא רוצה או די נעים לו להכאיב לי תגיד לי אתה.תודה מראש

ד"ר אורן חסון
לשים לו גבולות ברורים?
31.05.2006 • 14:20

מ יקרה,
אני חושב שאחת הבעיות שלך בקשר איתו היא שאת לא שמה לו גבולות ברורים. כל עוד הוא חושב שיש לו סיכוי כלשהו (ולא ברור לי סיכוי למה, כי הוא הרי לא מוותר קודם על הנישואים שלו לפני שהוא בא לחזר על פתחך), הוא ימשיך. ברגע שיבין שאת לא משתפת איתו פעולה, ולא מדברת איתו, יימאס לו בשלב מסויים. לפיכך, ההחלטה להפסיק היא בעיקר החלטה שלך. אם תפסיקי להתלבט (והנה, המכתב שלך אלי הוא עדות להתלבטות), הוא יפסיק ליצור איתך קשר. אולי לא מייד, אבל זמן מה אחר-כך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083