בדיקת פוליגרף בזוגיות: למה לא כדאי
שירלי
האם ניתן לבנות שוב אמון ?
⌄
בעלי ואני נשואים , 7 שנים , בשנים האחרונות הזוגיות שלנו היתה נפלאה , מכל מובן וגם התגברנו על קשיי המרחק ( הוא בקבע ולא חוזר כל יום הביתה,)אם זאת בעלי הוא פלרטטן לא קטן דבר הפוגע בי קשות ולאחרונה גילתי כפי הנראה שאף כנראה שכב עם לא מעט בנות במהלך נשיואינו !הוא כמובן טען שהוא לא שכב אלא רק פלירטט אבל אותי זה לא מעניין כי בכל מצב ההתנהגות שלו מזעזעת .הצבתי לותנאי שכמובן הוא התנגד לו לעבור בדיקת ]וליגרף לבסוף הסכים .אני בטוחה מה יצא בתוצאות הבדיקה , ואני אף משערת שבדקה ה-90 כמו שהתנגד מתרוצים מטופשים הוא יגיד שהוא לא עושה זאת .אני לא מוכנה להמשיך אץ חיי עם גבר שבוגד ומפלרטט !!! זה פוגע משפיל ומעליב !!! מאוד !!!שאלתי היא האם יש בכלל מקום ליעוץ האם בכלל הוא יכול להתנות והאם יש דרך לבנות את האמון מחדש כי כרגע יש לי אפס אמון בו .תודה (:
ד"ר אורן חסון
לא דרך פוליגרף. דרך שיחות והבנות.
⌄
שירלי יקרה,
נדמה לי ששום תוצאה של בדיקת הפוליגרף לא תשכנע אותך, גם אם את משוכנעת שבדיקת הפוליגרף מדוייקת לגמרי. והאמת? –היא מאד לא אמינה ממילא. את יכולה לקבל תוצאה חיובית, כלומר, שהוא שיקר לך ובגד, גם כשהוא לא, ולהפך. כך שלא תהיי יותר חכמה אחרי מאשר לפני.בכל מקרה, ובעיקר משום שאת כועסת מאד ולא באמת מתעניינת בתוצאות הפוליגרף אלא באמת כפי שאת רואה אותה, אני מציע לך ללכת ליעוץ זוגי. יש דרך לבנות אמון, אבל קחי בחשבון שחלק גדול מאד של העבודה צריך להיות שלך. כי את היא זו שצריכה להאמין. כרגע את לא רוצה, אבל את גם לא רוצה לאבד אותו. לכן כתבת לי. לכי ליעוץ, כדי שהוא ילמד להיות אמין, ושאת תלמדי להאמין. אתם זקוקים לשני הדברים גם יחד.