לומר 'די' - איך זה משפיע?

תאריך פנייה: 06.11.2011 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
עשירה
מחיר זה לא העניין אצל עשירים :)
06.11.2011 • 19:20

היילא יודעת מה הראיתי ומה לא ... זה לא שיצאתי איתם וכל אחד חשב שהוא היחיד..אני חושבת.. לא הגדרנו שום דבר ואפילו לא התנשקתי איתם. דייטים פה ושם..אני לא אצהיר שאני במסע חיפושים מן הסתם..אבל זה דיי ברור. לא אמרתי לאף אחד מהם על קשר מחייב כמו שלא אמרתי להם על סטוץ. פשוט זרמנו עם מה שקורה.אין לי בעיה אני מספיק חזקה ע"מ לספוג את ה"ריקושטים" כמו שאמרת ואני לא חושבת שאני צריכה לתת דו"ח לכל הגברים שיצאתי איתם (דייטים. לא מעבר לזה)- שאני לא מעוניינת. זה לא שלא הייתי ישרה. זה פשוט שניסיתי לבחון את השטח. בכולם באמת הייתי מעוניינת לראות מה הולך ואיך העניינים מתפתחים. אבל בסוף מצאתי אחד שאיתו זה יותר מעניין אותי מאחרים.השאלה היא רק איך אומרים להם? היי אני יודעת שקבענו למחר אבל התחלתי לצאת עם מישהו?פה הבעייה.. אני באמת שלא רוצה לפגוע באף אחד כי באמת קשה לי לחשוב על זה שאני פוגעת במישהו ואני פעם ראשונה נקלעת למצב שכזה. פעם הייתי מסתדרת עם זה כי פעם באמת לא היה לי אכפת והייתי זורקת אותם בלי לחשוב על הרגשות שלהם. דווקא הקושי פה הוא שכן אכפת לי..תודה רבה בכל אופן על התגובה המהירה.

עשירה
מחיר זה לא העניין אצל עשירים :)
06.11.2011 • 19:20

סליחה בטעות עשיתי הודעה חדשה ולא תגובה להודעה.

ד"ר אורן חסון
להגיד לגבר "ביי" ושיאהב אותך יותר?
08.11.2011 • 13:25

עשירה יקרה,
ברגע שאת אומרת למישהו ש"די", את פוגעת. ואם את יודעת לומר גם, בצד ה"די", שמה שהיה היה נחמד/כיף/יופי/מדהים או מה שתחשבי למתאים, תפגעי קצת פחות. והיתר – תלוי באישיות של מי ששומע, עד כמה הוא יודע לקחת פגיעה קלה ולהרגיש רק תזוזה קלה בכנף, או לחשוב שזה סערה שהפכה את חייו לחלוטין. וכך או כך, לומר, פוגע פחות מלהתפוגג, שכן בהתפוגגות, אדם מרגיש שהצד השני לא מכבד אותו, ולא מעריך את מה שהיה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
עשירה
להגיד לגבר "ביי" ושיאהב אותך יותר?
08.11.2011 • 15:22

תודה רבה. אקח את עצתך ואכן אגיד להם. מקווה שיקחו את העניין הזה בקלות...