בדיקת זוגיות: מה לעשות?

תאריך פנייה: 25.03.2013 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שם בדוי
חייבת עצה :( מה אני עושה עכשיו
25.03.2013 • 11:27

היה לי חבר חודשיים קצת יותר הכרנו בבסיס הכל היה ממש חמוד ויפה באמת שאני אוהבת אותו מאוד והוא אהב אותי אני לא יודעת מה עכשיו היינו רבים הרבה .. למרות שאנחנו אוהבים זה את זה היינו רבים על שטויות כמו הוא היה אמור לבוא ובסוף לא בא ואני אומרת לו שהוא לא אוהב אותי באמת כי עם כן הוא כן היה בא אפילו סתם לראות אותי לקצת והוא תמיד מסביר למה הוא לא בא וזה נשמע לי כמו תירוצים ואני כואסת ורבה איתו ואני יצאת אשמה כי אני יוצאת עליו הפעם רבנו באמת ממש והוא לא עונה לי יותר להודעות והתקשרתי אליו והוא לא ענה לי לשיחה ואחרי זה רשם לי על טעויות משלמים ולא ענה לי יותר זהו ..... ורשמתי לו עוד שאני מרגישה מטומטמת וחופרת וקצת מושפלת שאני חופרת לו עם ההודעות אבל אני לא רוצה לוותר עליו ושרציתי לדבר איתו על 4 עיניים לפחות שזה לא יהיה כזה עלוב באסמסים והוא לא ענה לי גם על זה ... אני לא יודעת עם הוא עדיין אוהב אותי או לא עם בכלל נחזור עם יש סיכוי כזה בכלל אני אוהבת אותו ואני בדכאון של החיים

ד"ר אורן חסון
אולי הוא לא ראוי לך
26.03.2013 • 18:27

שם בדוי יקרה,
את בתהליך של בדיקה ושל חיפוש, הן של בן זוג והן של דרך זוגית. את לומדת מכך מה את עושה נכון ומה לא. מה שמקשה בכך הוא שאת לא יודעת אם מה שעובד על אחד עובד גם על אחר, ואם לא, למה לא.אפשר ללמוד לכעוס פחות, אבל זה לא קל. כעסים פחותים על חטאים ופגיעות מהצד השני מעלים את הסיכוי להישאר ביחד, אבל גם מגבירים את החשש לכך שהקשר לא יתנהל כפי שאת חושבת שהוא צריך להתנהל. זה חלק מתהליך הלמידה שלך. תטעי הרבה, בני הזוג שלך יטעו הרבה. את צריכה לקחת זאת בחשבון. ולפעמים את צריכה לקחת בחשבון שטעויות של הצד השני הן לא תמיד הרסניות ושאין לסלוח עליהן. את צריכה ללמוד אולי גם לנהוג בחוכמה בחטאים של הצד השני, ובקנה המידה הנכון של פעולה ושל כעס שלך, אם את לא רוצה להרוס יחסים - כי גם הצד השני מושפע על ידי היחס שלך, ועל ידי הטלת דופי בו או על ידי חוסר אמון שלך. מותר לך לבדוק דברים כשאת לא בטוחה, אבל כדאי לעשות זאת גם עם הקשבה. את לומדת את כל אלה.אני יודע שזה לא מנחם אותך כרגע, אבל אני גם יודע שאת יודעת שלפעמים את מגזימה. האם זה מאוחר מדי במקרה הזה? - אני לא יודע. האם מראש זה לא היה עובד, כי הוא מתרץ דברים סתם, כדי לעשות רק את מה שהוא רוצה, ולא יודע ליצור זוגיות אמינה וטובה? - גם את זה אני לא יודע. אני מבין שאת אוהבת אותו, אבל אולי, למרות זה, הוא לא ראוי לך. ואולי, אם תלמדי להתמודד נכון יותר עם החרדות והחששות שלך מול בן זוג, תמצאי בעתיד מישהו מוצלח בהרבה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083