בדיקת אבהות: מה לעשות?

תאריך פנייה: 30.07.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אור
בהריון - בנוסף למה שאנו עוברים..
30.07.2006 • 14:34

דר' שלוםאחרי שסיפרתי כאן על גילוי הבגידה והשקר ע"י בעלי,אחרי התנאים שהוצבו וההחלטה למאמץ משותף ורצון להשתקםגיליתי שאני בהריון שמאוד רצינו אבל העניין הסתבך בתוך הצרות שנקלענו להןעכשיו אני רוצה לדעת שהוא שמח בכך - אחרי ששאל רבות אם שכבנו וכמובן שלא!( ההריון הוא עובדה וילד שני היה בתוכנית אני אישית מאמינה שנושא הבגידה , הבדיקה מה אני ומי אני רגע לפני התחייבות ושינוי סטטוס הם לא מקריים .)מה דעתך? האם הדבר יחזק אותנו אני חוששת שההריון עלול יותר להכעיס את בעליכלפי על אותו תיזמון כואב .ותודה על העזרה בפעמיים הקודמותאור

ד"ר אורן חסון
אמינות
30.07.2006 • 18:00

אור יקרה,
בהחלט יכול להיות שהבדיקה שלך לפני כניסה להריון (לפחות לפי מה שידעת) לא היתה מקרית. אבל מבחינתו, כניסה שלך להריון בדיוק כאשר הוא מגלה שאת לא לגמרי נאמנה לו, היא מאד בעייתית, כי היא מעלה את כל הפחדים הגבריים מכך שאולי הילדים לא יהיו שלו.אני מציע שתדברי איתו על זה בגלוי. תגידי לו שאת בהריון, תגידי לו שאת שמחה שאת בהריון, ותגידי לו שהוא היה היחיד. ויחד עם זאת, כדי להפגין את הכנות שלך, תוכלי לומר לו שברגע שירצה, ואולי אפילו קודם (לאחר הלידה), תלכו ביחד לבדיקת אבהות. הבדיקה מדוייקת מאד (בניגוד לפוליגרף). הנכונות המיידית שלך לעשות את זה עשויה להרגיע אותו. ואם לא תצליחו להתמודד עם זה בעצמכם, השתמשו ביעוץ זוגי.ככל שאת מספרת יותר, נראה שהסיפור שלכם מורכב יותר, ולכן, יותר קשה לכם להתמודד עם זה לבדכם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083