בגידה, מיניות ותקשורת זוגית

תאריך פנייה: 09.05.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שני
בעיות עם הבעל
09.05.2011 • 15:32

אני נשואה שנה וחצי ,ותמיד מרגישה שהגבר בוגד בי,כל פעם שאני נכנסת לאינטרנט רואה אתרים של פונוגרפיה והוא אומר שהוא לא נכנס ,שהמחשב ל-פעמים גם טועה בחיפוש אתרים,אבל יש שם ממש דברים מודעים כמו מקום מגורים וכ"ו,יש לי ילד בן חודשיים ,וכל יום חושבת על גירושים,כי קשה לי לחיות ככה,גם ההורים שלי התגרשו לו מזמן ואני לא רוצה להיות כמו אמא שלי אחרי 20 שנה גילתה שהיא בכלל לא אהבה את אבא שלי,אין לי כח ליסבול מה אעשה?

ד"ר אורן חסון
בעוד 20 שנה
11.05.2011 • 00:31

שני יקרה,
אינטרנט ובטחון מחשבים הוא דבר מורכב. יש אתרים שונים (ובעיקר אתרים מפוקפקים להורדות, למשל) שהגולשים בהם נחשפים בהכרח לפרסומת לאתרי פורנו, והמחשב שומר את הכל בקבצים זמניים ומקפיץ אותם לפעמים. הכתובות שלכם על המחשב, ויתכן שהתוכנות הללו משתמשות באלו. אני לא יודע אם זה המצב, אבל אם המחשב שלכם אינו שמור ומאובטח כמו שצריך, הדבר יתכן. יש דרכים למנוע זאת. אם הוא באמת לא נכנס לאתרים אלה ביוזמתו, דאגו להבטיח את הגלישה מפני אתרים כאלה.מצד שני, גלישה באתרי פורנו ואוננות מולם אינם עדות לבגידה, אלא אם את מגדירה אותם כבגידה. כך או כך, חסר לכם תקשורת ופתיחות, או בענייני אבטחת המחשב או בענייני המיניות שלו או של שניכם. אני מציע שתלכו ליעוץ זוגי כדי ללמוד לעשות זאת ללא פחדים. הפחדים הללו מצד שניכם מונעים מכם לדבר בפתיחות ועלולים לגרום לכם להיפרד ללא סיבה שאי אפשר לפתור אותה.וההורים שלך לא בדיוק שייכים לעניין. אם אמך גילתה שהיא לא אוהבת את בעלך רק לאחר 20 שנה, יתכן שהיתה לה סיבה שלא לגלות את זה קודם, כי אולי עד אז היא כן אהבה אותו. אם את לא אוהבת את בן זוגך עכשיו, את צריכה להחליט מה לעשות עם זה. אם את רק כועסת עליו בגלל תקשורת לקוייה ביניכם, כדאי לעשות משהו בעניין, כדי שהאהבה תימשך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083