בגידה: מה את מחליטה?

תאריך פנייה: 04.06.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שנאפי
אני תפוסה והוא תפוס.לא ברור מה זה?
04.06.2011 • 19:39

ד"ר אורן חסון שלום,יש לי שאלה שכזו .. יש לי חבר 4 חודשים ושי לנו מלא מלא בעיות במערכת יחסים כבר שאלתי אותך מספר שאלות קודם לכן בנושא... עשיתי טעות והתחלתי להתכתב עם משהו שגר לא רחוק ממני .. הסתבר שיש לו חברה שהוא גר איתה ...נוא יודע שיש לי חבר ולא שיקר לי בקשר עובדה שיש לו חברה. נפגשנו פעמיים בצןרה חברים כביכול ( למרות שהרי זה די ברור שאף אחד לא נפגש עם אנשים סתם....) אני לא מצליחה להבין מה קורה. לא היה ביניינו כלום עד כה לגמרי ... נפגשנו פעם ראשונה אתמול והיום הלכנו לנהר להשתזף .. אנחנו מנהלים שיחות מאוד כיפיות והוא מאוד מוצא חן בעיניי... אבל שנינו תפוסים .. מספר שאלות בנושא...מה הוא מחפש ? הרפתקאות ?משהו מהצד? אם התשובה לשאלות הנ"ל "כן" אז אני לא באמת ממש צריכה את זה, אני לא הטיפוס של הבחורה הבוגדת בשביל האדרנלין... אם אתה שואל אותי למה אני עושה את מה שאני עושה... כניראה כי אני לא מרוצה ומחפשת משהו אחר... אבל אשמח לדעת מה עושים במקרה כזה ? מה אני אמורה להבין מההתנהגות שלו ? למה הוא נפגש איתי ? יכול להיות שהוא באמת בקטע חברי בלבד? בגלל שהוא ממש ממש מוצא חן בעיניי אני לא ממש רוצה לקפוץ לזה בידיעה שאני סביר להניח אפגע... ואני גם לא מתכוונת לבגוד בחבר שלי ( למרות שהמפגשים האלה כבר עושים לי סוג של איסורי מצפון )בתודה מראש שנאפי

ד"ר אורן חסון
את ילדה גדולה. תחליטי מה זה.
05.06.2011 • 19:59

שנאפי יקרה,
את אומרת שאת לא הטיפוס שבוגדת "בשביל אדרנלין". האם לבגוד בשביל לחפש בן זוג חדש זה יותר לגיטימי בעינייך? ואם המילה "לבגוד" לא מתאימה לך בהקשר שלך, האם לא היית רואה בגידה במצב שבו בן זוגך מחפש לו בת זוג חדשה כאשר אתם ביחד?את צריכה להחליט מה את רוצה מהחבר הנוכחי שלך. אם את לא מעוניינת בו מספיק, ועושה רושם שאת לא מעוניינת בו מספיק, עזבי והתחילי לחפש מהתחלה. ואם את רוצה לתת לזה צ'אנס, תני לזה צ'אנס אמיתי. ואם תחליטי להיפרד, והבחור שמוצא חן בעינייך ירצה אותך באמת, הוא יעשה אותו הדבר, ואם לא, אז לא. אבל את תהיי יותר שלמה עם עצמך. במצב הנוכחי את מקלקלת את התדמית העצמית שלך בעיני עצמך, ומשנה בפועל את האופן המוסרי שבו תוכלי לשפוט אנשים אחר כך. האם את רוצה את זה?

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083