בגידה וסימני נפט: מה לעשות?

תאריך פנייה: 13.12.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
בן
בגידה מדומה ותוצאותיה
13.12.2010 • 14:57

שלום,
אני בן 48 נשוי + 4, כ 21 שנה.לפני מספר שנים אישתי קיבלה "מידע" אנונימי שאני בוגד בה עם עמיתה לעבודה (לא קרה מעולם). ה"מידע" הזה גרם למשבר אימון קשה שהתאוששנו ממנו במהלך השנים האחרונות בכוחות עצמנו (כך לפחות חשבתי).לפני כחודשיים היא ראתה מספר אימיילים שבהם התכתבתי עם מישהי שהופנתה אלי לצרכי עבודה. בהתכתבות התלוצצתי איתה מספר פעמים באופן שאישתי החליטה שהוא אינטימי ולכן יחסה לי מיד רומן איתה (לא היה ולא נברא).לאחר כמה ימים של משבר קשה בבית, עשיתי מעשה והלכתי ביוזמתי לבדיקת פוליגרף באחד המכונים המובילים בארץ. תוצאת הבדיקה היתה שאני דובר אמת לחלוטין ושמעולם לא היה לי רומן עם אף אחת (וזה אכן המצב).אני אוהב את אישתי מאוד ואת ילדי, אבל אישתי לא מאמינה לי (כולל לא לפוליגרף) וטוענת שהיא לא יכולה לחיות עם שקרן. היא אומרת שהיא רוצה להתגרש בגלל חוסר האמון. המצב בבית ממש לא טוב.מה עושים ???????????????????????

ד"ר אורן חסון
פלירט וסימני נפט
13.12.2010 • 23:15

בן יקר,
בגידות שלא היו יכולות להרוס נישואים. בדיקת פוליגרף היא אכן בעייתית, ובאמת לא מוכיחה דבר פרט לנכונות שלך לעשות מעשה כדי להוכיח את חפותך. העניין הוא שיש לה סימנים, ואתה מבין שעם סימני נפט כבר אפשר ללכת לבורסה. כי סימני נפט מספיקים כדי להצית להבה, אבל לא תמיד אפשר גם להוציא מהקרקע נפט של ממש.העניין הוא שאת משבר האמון הזה אתם סוחבים כבר כמה שנים. החדש – חודשיים, אבל נבנה על אותם סימנים של פעם. אם יש לכם סיכוי כשהיא נחרצת כל כך, זה רק ביעוץ זוגי, כי פרט לכך, אני בטוח שעשית כבר את כל מה שאתה יכול.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083