בגידה וגירושין: התמודדות עם משבר

תאריך פנייה: 18.10.2005 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אושרת
מה עושים?!
18.10.2005 • 18:49

שלום
ד"רתודה לך על תשובתך...נתת לי הרבה חומר למחשבה והלוואי ויכולתי לדעת מה לעשות הלאה.הוא בא לבקר אותי ללא התראה מוקדמת (כנראה כי ידע שאם יודיע לא אסכים לראותו).ישבנו ודיברנו כמעט על הכל ואני לא יודעת עד כמה זה עזר אך יצאתי בתחושה טובה יותר כי אמרתי מה היה על ליבי. הוא אמר שככל הנראה הוא ירצה גירושים אך הוא עדיין לא בטוח במאה אחוז.כואב לי כל כך שאין לי מה לעשות בנושא הזה ובמצב שההחלטה צריכה להיות בידי בעצם היא בידיו...אני עדיין רוצה להגיע ליעוץ זוגי ואשמח מאוד לקבל ממך המלצהאינני רוצה לחשוף בפורום את מקום מגורי ואת פרטיי, האם ישנה דרך נוספת ליצור עמך קשר בצורה חסויה יותר?בתודה וברכת חג שמחאושרת

ד"ר אורן חסון
יצירת קשר איתי
18.10.2005 • 19:28

אושרת יקרה,
הכאב שלך הוא למעשה כפול: האחד, בשל גילוי הבגידה, והשני, כשאת מגלה שחשיפת הבגידה שלו היא רק כשלב ברצון שלו לצאת מהנישואים שלו איתך. בדרך כלל קל יותר לצאת מהנישואים כשהצד השני מחליט, כי אז, כקורבן, נראים טוב יותר בעיני בני המשפחה והחברים. אבל זה נכון בעיקר כאשר את היא זו שרוצה לצאת משם. הצד השני של המטבע הוא שאם את לא רוצה לצאת מהנישואים, והוא זה שדוחף לגרושים, את מרגישה שאת מאבדת שליטה על הנעשה, ואולי אפילו מחפשת להבין מה עשית רע - מה שמקשה עוד יותר. וזה מה שקורה לך היום.למצוא אותימאד קל: בסוף כל הודעה שלי יש כתובת האתר ושם מידע ליצירת קשר. אפשרות אחרת היא להקיש F5, ואז, במסגרת שמשמאל, בסיומה, ישנם כל הפרטים שלי הנדרשים ליצירת קשר. את מוזמנת.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083