בגידה ואובדן אמון: ניתוח מקרה

תאריך פנייה: 01.07.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
טליה
מרגישה פספוס...
01.07.2012 • 05:04

היי,יצאתי עם בחור כקרוב ל4 חודשים.עברנו הרבה יחד, הקשר התחיל ממש טוב בחודשיים הראשונים.היינו עושים כמעט הכל יחד, ידעתי שלו יש רגשות אליי ולי אליו.היינו נפגשים הרבה, ואז, בגלל נסיבות של עבודה/טיול יצא לנו להיפגש פחות כל פעם.לאט לאט התחלתי להרגיש יותר ויותר רע איתו.הוא אף פעם לא היה "החבר המושלם", אני המערכת יחסים הראשונה שלו ובו נגיד שהוא לא בנוי לזה כ"כ ולא הלך לו כ"כ עם בנות.אבל, באמת שבחודשים האחרונים זה היה מוגזם. היחס שלו אליי נהיה קריר מרגע לרגע, הפסקנו לצאת יחד, פחות נפגשים, זה הפך ליותר סקס מקשר נורמלי.חשוב לי לציין, כי ידעתי שהוא נאמן לי (לא במאה אחוז, אבל ראיתי הודעות שמעידות על כך), ואני בגדתי בו וסיפרתי לו.בשל אדם פתוח מאוד, הוא קיבל את זה בהבנה.אבל מה שכן, מאז אותו יום, התחילו הבעיות האמיתיות.גם גיליתי שהוא יצא עם מישהי, מה שלפני לא עשה.ברור לי שהקשר הזה נהיה קשר פתוח.הייתי בוכה כל יום, מתמרמרת על היחס הקר שלו אליי, עד שלא יכלתי יותר וחתכתי את הקשר.הוא הסכים איתי, כי הוא רואה שלא טוב לי איתו ואני בוכה הרבה.אני חושבת שאני זו שהרסתי הכל. עם הבגידה שלי. אולי זה לא רק זה, כי היחס שלו אליי היה עוד לפני, אבל מאז זה נגמר לגמרי.שנפרדנו, אני ראיתי בעיניים שלו שהוא לא אוהב אותי.מאז, עבר כשבוע.בשבוע הזה, הרגשתי ממש טוב. הרגשתי נקייה בלעדיו, שאני יכולה להתחיל לחשוב אך ורק על עצמי, ולא להתעסק ולשבור את הראש בקשר הזה כל היום.אבל אז, לפני כמה ימים פשוט נשברתי.איכשהוא ידעתי שאני בשלב ה"הכחשה".עד היום לא ידעתי כמה שהוא חשוב לי.אני כל כך מתגעגעת אליו.מרגישה כרגע שאני מעדיפה לסבול איתו ולא בלעדיו. הוא חסר לי כ"כ והוא אמר לי שגם הוא מתגעגע.ברור לי שאני זאת שחתכתי את הקשר הזה, ואם אני ארצה שניפגש שוב יש מצב שהוא ירצה, אבל זה היה חד פעמי, מעולם לא כמו פעם.אני לא יודעת מה לעשות! הוא לא יוצא לי מהראש.. לא יודעת מה לעשות...

ד"ר אורן חסון
כנראה פספוס
02.07.2012 • 00:29

טליה יקרה,
בהחלט יכול להיות שזה פספוס. ולפי מה שאת כותבת, הוא הפך את עורו כלפייך מאז שנתגלה לו שבגדת בו. אז אולי הוא אדם פתוח, אבל כנראה שלא לגמרי. לפי מעשיו מאז, הוא איבד בך את האמון שלו, והיה אולי מוכן לשמור איתך על קשר אבל לא חייב את עצמו מאז.ולא כתבת בני כמה אתם. זה נשמע לי כקשר מאד לא בשל. אני יודע שהתחושה קשה אחר-כך, אבל באיזה שהוא מקום אני מרגיש אצלך יותר צער על זה שהוא חסר לך, מאשר חרטה על מה שעשית. לעצמך, יותר מאשר לו. אני לא בטוח שהוא יוכל להחזיר בך את אמונו, ואם כן, זה עלול להיות תהליך ארוך שבו תצטרכי לאכול הרבה קש כדי לשכנע אותו שאת באמת רוצה אותו ושאת באמת תהיי נאמנה לו גם כשאת כועסת עליו. אני די בטוח שתיזהרי להבא, ואולי בסופו של דבר תרוויחי, כי תדעי לשמור על הקשר הבא טוב יותר, בתקווה שהגבר הבא יהיה לך גם יותר מתאים ומוצלח, ותדעי להישמר שלא לפספס אותו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083