בגידה: השפעה על הזוגיות והרגשות
זושי
מאוהבת בשני גברים בעת ובעונה אחת!!!
⌄
שלום
יש לך חבר למשך כמעט שנה שאני ממש מאוהבת בו ..יש בו כל מה שניתן לחלום עליו .והוא אוהב אותי ברמות מטורפות ומוכן לעשות את הכל למעני.ואני גם כן..אב בתקופה האחרונה גם ידיד שלי נדלק עלי כלומר שבתקפה האחרונה דיברנו שיחות ממש עמוקות וגם נדלקנו אחד על השני ואני ממש מרגישה בטוחה שמחה לצידו.ההרגשה שלי היא כאילו שיש לי פיצול אישיותהלוואי שהייתי יודעת מה אני רוצה. אני עומדת מול שניים שאני רוצה נורא, אני מאוהבת בשניים שגורמים לי לעוף לעננים ולהרגיש נחשקת ונאהבת. מה לעשות? אני רוצה את שניהם בדיוק באותה מידה, לא רוצה לוותר על אף אחד מהם.אך אני גם לא רוצה לשחק עם שניהם, אני רוצה להחליט כבר!לחכות לא עוזר: מחכה וחושבת ושום דבר לא זז.ובכל הזמן הזה אני עדיין נמצאת עם החבר שלי ..עדין אוהבת אותו אך מרגישה שאני בוגדת בו מבחינה רגשית..למרות אפילו לשנייה 1 לא הפסקתי לאהוב אותו.אני לא יכולה להרגיש ששניהם בידיי וגם לא יכולה לפגוע באחד מהם,שניהם חשובים לי מאוד ואני יודעת שבכל החלטה שאקח אני יפגע בהם..וקשה לי להיות במצב שכזה..ממש קשה לי
זושי
מאוהבת בשני גברים בעת ובעונה אחת!!!
⌄
אני בת 20ותודה מראש ד"ר :)
ד"ר אורן חסון
צרת רבים
⌄
זושי יקרה,
גם צרת רבים, או צרת עשירים היא בעיה. אבל קחי בחשבון שככל שאת נמצאת בקשר עם גבר אחר, את מרחיקה את עצמך רגשית מהחבר שלך. ובעיקר – את מרחיקה את עצמך מהמחשבה על מה הוא ירגיש אם יידע על הבגידה, ומהפגיעה שייפגע, ובכך מתחשבת פחות בו וברגשותיו. יש בזה גם זלזול בצרכים שלו, ואולי אפילו באינטליגנציה שלו – קראי בבקשה את המאמר שלי עלהבגידות שלא נתגלו, כבגידות ההרסניות ביותר של הזוגית. וקחי גם בחשבון שהדבר הכי סביר שיצא לך מזה הוא שעם הזמן תישארי בלי שניהם – בין אם כהחלטה שלהם, ובין אם כהחלטה שלך כי יהיה לך קשה להעריך מספיק אותם או את עצמך. כיום, את חיה באופוריה, ואולי בתחושה של היי, כמו על סמים, ונשארת שם למען ההיי הזה של הרגע על חשבון מה שיבוא אחר-כך, על הסיכון של תחושת ההאנג-אובר של אחרי. כך שהחלטה שלך לאן את הולכת, היא קודם כל החלטה להציל את עצמך, ולהציל גם את היכולת שלך להיות זוגית בהמשך הדרך. הלגיטימציה שאת נותנת לעצמך כרגע, להיות עם שניים במקביל, עלולה להזיק לך בהמשך.