בגידה בזוגיות: התמודדות וטיפול
רונה
בגידה
⌄
שלום
יש לי בעיה קשה שמטרידה אותי: לפני כ20 שנה בגדתי בבעלי במשך 3 שנים עד שהוא גילה את זה, דיברנו על נושא זה פעמים אין ספור והשארנו את זה ככה. עברו 20 שנה ויום אחד חמתי ז"ל פלטה משפט שקשור לנושא ומאז כשנה בערך בעלי לא מפסיק לריב איתי על נושא זה ורוצה לדעת כל פרט קטן במערכת היחסים שהיתה ,הוא אינו מוכן ללכת לשום ייעוץ הוא מקשיב לתוכניותיו של יוסי סייס וזה עוד יותר מלבה את האש. חמתי נפטרה והוא היה קשור אליה מאד והמצב פשוט הפך לבלתי נסבל כל היום אנו רבים על נושא זה.עזור לי בבקשה אני ממש מיואשת. אין לי שום קשר לאיש הזה שאיתו בגדתי אני לא אוהבת אותו ואני מאד הייתי רוצה שהיחסים ביני לבעלי יחזרו להיות כמקודם. רק אציין שבמשך 20 שנה הנושא לא עלה רק בגלל משפט אחד כל זה חזר.
ד"ר אורן חסון
רוח הרפאים של הבגידה, לאחר 20 שנה
⌄
רונה יקרה,
כבר התכתבתי עם בתך בעניין זה, ולא סביר שלא ראית זאת, כי הניסוחים שלכן מאד דומים.כאןנמצא הקישור. שאלתי שם שאלות הקשורות ליחסים הנוכחיים ביניכם. שאלי את עצמך את השאלות הללו, ובדקי לפיהן מדוע זה כל כך חשוב לו עכשיו. בנוסף, בתכם אמרה שהוא מסרב ללכת ליעוץ. חשוב שתנסי להביא אותו לשם בכל זאת, ואם לא, אולי להתחיל בתהליך טיפולי משלך, כדי לדעת איך להתמודד עם הכעסים שלו, ואיך להסיט אותם באופן שיחזיר מצב לקדמותו.