אתר הכרויות: קשרים מרובים בהתחלה
מוריה
אתר היכרויות
⌄
יש לי שאלה.הכרתי מישהו באתר היכרויות.אנחנו כבר שבוע יחד.. מתראים כמעט כל יום כי אנחנו גרים קרוב והוא מתלהב ואומר שהוא ממש מעוניין בקשר שלנו.הוא אמר שהוא רואה בנו משהו רציני ורוצה להמשיך ותייג אותנו כ"חברים".גיליתי שהוא גלש היום שוב באתר.. ההיכרויות.נורא נפגעתי. להגיד לו משהו? להיפגע?נ.ב הוא יודע שאני כבר יצאתי מהאתר.תודה.. :(
ד"ר אורן חסון
רק הכרתם. הכירו טוב יותר קודם.
⌄
מוריה יקרה,
טיבו וטבעו של אתר הכרויות הוא שפעמים רבות אנשים מתחילים ליצור קשר במקביל, ולו רק מהטעם הפשוט שכאשר הם לא מקבלים תשובה מיידית, הם פונים למישהו נוסף, ואז אותו זה או זו שלא ענו קודם, עונים באחור, והנה קשר שנוצר עם שניים. וכל עוד ממילא הקשר שנוצר אינו ברור, כי הוא רק תחילתו (כמו למשל, רק שיחת טלפון או שתיים), אז הדבר נפוץ. זה קצת מסתבך כאשר מתחילים לפגוש את אחד מהשניים (או יותר), ואז צריך להתחיללסגור קצוות.נגד הדינמיקה הזו קשה לעשות הרבה. זה טיבה וטבעה. והנה, אתם מתראים כל יום כמעט, ולאחר שבוע ראית שהוא גלש באתר ההכרויות. האם הוא הגיע לשם כדי לחפש מישהי אחרת? ואולי כדי להסיר את הכרטיס שלו? או כדי לסיים תכתובות עם אלו איתן היה קודם באמירה: היי, לשמחתי התחלתי לצאת עם מישהי, אז אולי נתראה בגלגול הבא, שאני מקווה שלא יהיה."? ואולי בכלל כדי לבדוק אם את נמצאת שם עדיין בכל זאת???כלומר, נדמה לי שכדי לראות שהוא שם, הרי גם את היית צריכה להיות שם, למרות שאמרת לו שיצאת מהאתר.זו רק התחלה, יכולים להיות עניינים של סגירת קצוות. אם אתם כמעט כל יום ביחד, ממילא כמעט שאין לו זמן למישהי אחרת. תני לקשר שלכם להיבנות מתוך אמון, והוא ייבנה בריא יותר. כאשר לא יהיה לו צורך בקשרים אחרים, כי את תמלאי את כל צרכיו, ממילא יפסיק לגלוש שם. המתיני עוד שבועיים-שלושה, וראי קודם לאן הקשר שלכם הולך, לפני שתעשי גלים בענייני קשרים קודמים או אתרי הכרויות. בנו את הקשר נכון, תלמדי אותו, ולמדי אותו מי את, ואם היתר לא יבוא מאליו, רק אז תרגישי סיבה לדאגה, אם עדיין תרצי אותו.