אשה נורמלית: מהי הנורמה?
ורד
זוגיות וסקס
⌄
שלום,
אני י בת 60 יוצאת עם גבר בן 64 מזה חמש שנים אבל עם הרבה הפסקות . והפסקות ארוכות ההפסקה הכי ארוכה 7 חודשים .יש לי שתי בעיות רציניות.א. הוא גר בשכירות ומעונין לעבור לגור איתי . אני מאוד מתלבטת כי בעבר הוא עבר לגור אצלי וזה החזיק 4 חודשים בקושי. יש לו הרגלים שלא מתאימים לי . כמו שעת שינה קבועה שעות אוכל קבועות , הפשרתי לו לעשות מה שהוא רגיל אך תמיד יש ויכוחים כי אני לא מעונינת ולא מתאים לי צורת החיים הזו . הוא מנסה לכפות זאת גם עלי.ב. הוא בן אדם מאוד מיני ובזמנו דרש סקס כל יום , אחרי ויכוחים החלטנו שזה יהיה כל יומיים אך זה לא מתאים לי כי לא בא לי. ביקשתי ממנו שזה יהיה ספונטני ושזה צריך לבוא בכיף ולא בתיכנון מראש , אך אצלו זה חייב להיות אני חייבת להכנס איתו למיטה בשעה 11 בלילה ומרגישה שאני עושה זאת רק בשבילו וכדי לשמור על הזוגיות. בנוסף הוא החליט שהוא צריך לקחת חצי כדור ויאגרה ולכן הכל מתוכנן כל יומיים לוקח חצי כדור ואם לא בא לי הוא מתרגז כי בזבז חצי כדור. עכשיו הוא החליט לקחת פסק זמן כדי לחשוב מה לעשות עם הקשר הזה. זה בקיצור יש עוד הרבה מה לכתוב .אבל ברצוני להבין האם אני אישה נורמלית כי לא בא לי כל יומיים הוא שמשהוא לא בסדר איתי.דחוף דחוף, תודה.
ד"ר אורן חסון
סקס נורמלי
⌄
ורד יקרה,
את בהחלט אשה נורמלית. ההכנה המוקדמת שלו באמת קצת מסבכת את העניינים, אבל הוא אמור גם להתחשב בך. ברור שכאשר את מרגישה כפוייה, וכל הרומנטיקה חסרה, יש לך עוד פחות חשק. אם את שואלת אם את אישה נורמלית - זו הנורמה בנשים, גם אם כל אחת אחרת. לך, כאשה "נורמלית", החיזור והספונטניות אמורים לסייע . לכן, מבחינתו - אם הוא יודע ליצור אוירה רומנטית, ולעורר בך את החשק - גם אם זה מראש, זה יכול היה להועיל, אבל הוא צריך לקחת בחשבון שאת לא מכונה, ושלרגש, כמו גם אולי לעייפות או לעניינים אחרים שקורים לך ברגע האחרון, יש השפעה.