מעבדת שינה וייעוץ זוגי
הבעל הסובל
חלומות בעלי אופי מיני
⌄
אני בן 37 נשוי פלוס1,אשתי בת 30 ,אנחנו מכירים כשמונה שנים נשואים כחמש שנים,לי היו הרבה מערכות יחסים ולאשתי כמעט לא....מתחילת הקשר גיליתי שלאשתי מפריע לה נוכחות נשים בקרבתי...ואני מוכף בנשים בעבודה ומחוץ לעבודה ןלכן כל הזמן הסתרתי את נוכחות הנשים בחיי היום יום שלי (מעולם לא בגדתי באשתי והיא גם יודעת וזאת) היה מקרה אחד אחרי שנולד בני התחילו הטרדות טלפוניות ממספר חסוי לטלפון של אשתי ומעבר לקו אישה שטענה שהיא המאהבת שלי עם תיאורים מיניים למה אני אוהב במיטה וכו,אשתי נכנסת לחרדות ומתחילה לבדוק אחריי בכל הזדמנות במשך יותר משלוש שנים זה נמשך ומעולם אשתי לא גילתה ולו פגם אחד בהתנהלות שלי מול האחרות ...אך בכל התקופה הזואת ידעתי שאשתי בודקת אחרי ומן הסתם הסיטואציה אינה נעימה כלל ....יש לציין שאשתי התחילה לטעון בשנה האחרונה שאני מדבר מתוך שינה ומזכיר שמות של נשים תוך כדי תאורם המיני ומה אני עושה איתם ...יש לציין שחלק מהשמות מוכרות לי הן מהעבודה או מהלימודים (אכן יש סביבי מלא נשים שנראות סקסיות ואני לא עושה דבר מאחר וזה נוגד את הקוד המוסרי שלי )
לאחרונה אשתי מתעוררת בבוקר ופשוט רע לה מאוד ממה ששמעה ממני בלילה ולי פשוט אין מושג מה אמרתי ואיני זוכר כלום,אני יודע שהמצב נורא מסובך וכרגע איני יודע מה לעשות בימים האחרונים גיליתי את נושא ההפרעות בשינה ואני ניגש לבדיקות בשבועות הקרובים ,אשמח לשמוע חוות דעתך ותודה מראש על ההתייחסות
ד"ר אורן חסון
הצעד המתבקש הבא
⌄
בעל יקר,
אתה עושה את הדבר הנכון כשאתה הולך למעבדת שינה. אם אתה רוצה לדעת קודם, יש דרכים שונות ורבות להקליט את הלילה, ולהקשיב אחר-כך, כדי שתדע בדיוק.אין לך שליטה על החלומות שלך, וגם לא על הפחדים של אשתך. אני חושב שבמקביל לטיפול שלך במעבדת השינה, ולאחר שתדע בבהירות מה עובר עליך בלילה, כדאי ששניכם תלכו לייעוץ זוגי, כדי ללמוד לטפל בחרדות שלה. זה יהיה הצעד המתבקש הבא.