אפשר להתאהב בו? התלבטויות על אהבה
k
כמה תשובות נוספות...
⌄
היי ד"ר,אני מודה לך על תשובותיך, ואני באמת מצטערת להטרידך כך בשאלות חוזרות ונשנות...האם יש רע בלרצות לטפל במישהו ולדואג לו? האם לא כך צריך לעשות כשאוהבים? איני טוענת שהוא לא אמין, להפך, הוא בהחלט היה ישר וכנה איתי לאורך כל הדרך. השאלה שלי היא האם יש אפשרות , באמצעות טיפול פסיכולוגי, לפתור את בעיית ההתבודדות שלו, הריחוק החברתי? האם גיל 36 עבורו זה מאוחר מדי, שכן כך הוא מילדות. אין לו הרבה ביטחון עצמי והערכה עצמית קצת ירודה. והוא דווקא לא היווה אתגר עבורי , הכל זרם נהדר מתחילת הדרך.........שאלת למה התאהבתי בו ,וחשבתי על כך: לב רחב, נתינה אינסופית מצדו, אהבה וחום שהעניק לי ללא סוף, יושר וכנות. הוא שינה כמה דברים בחייו בשבילי, לפני שעברנו לגור יחד.אמנם מדובר בדברים קטנים, ובכל זאת...שוב תודה,קרן
ד"ר אורן חסון
גיל או רועי, או מי שהוא
⌄
Kיקרה,
את יכולה להתאהב במי שאת רוצה, כמובן. אבל פנית כי שאלת במפורש אם אפשר להאמין לו, וגם כי את רוצה אותו אחרת, וכי את רוצה לתקן אותו. קחי בחשבון שה"תיקון" צריך להיות ברצונו – כלומר, משהו שהוא יחשוב שהוא רוצה לעשות, וגם שהתיקון, אם בכלל, יהיה מוגבל. הוא בכל זאת יישאר גיל, או משה או רועי או יוני, או מי שהוא.