אני לא אוהב ניסים

תאריך פנייה: 09.04.2006 מס׳ הודעות: 5
חיפוש נושא
נשואה באושר
חייבת לספר...
09.04.2006 • 12:35

מה שאני כותבת פה זו לא שאלה, אלא יותר פניה למי שזה נוגע לו (בעיקר לה), אחרי כמה פניות של נשים שקראתי פה.אז ככה- אני נשואה לבעל מקסים+ 4 ילדים. אנחנו דתיים.בשנה שעברה נכנסנו ללחצים נפשיים בגלל כל מיני סיבות, בעיקר קושי כלכלי.כל אחד מתמודד אחרת עם מצב כזה, הבעל שלי בחר להתמודד בדרך של "התחפשות", מעין בריחה מהמציאותהוא יצר קשר דרך צ'ט בטלפון עם איזו מישהי, הציג את עצמו בשם אחר, סיפר על עצמו פרטים אחרים וסתם פטפט.גיליתי את זה דרך הודעה בפלאפון, כמובן שהגבתי בהלם וברוך ה' שהוא הפסיק עם זה מיד ואמר לי שבכל מקרה הוא התכוון לגלות לי. הסיפור נגמר עם ניתוק קשר מצידו עם אותה אחת שהאמת- לא עניינה אותו בגרוש (זה היה רק בשביל ה"בריחה"...)לפני כשבועיים זה חזר על עצמו, אך אז זה היה הרבה יותר קצר. (יומיים שלושה)שוחחנו על זה ארוכות. הסביר שהוא אוהב אותי ושהוא עושה זאת כדי לברוח קצת מהמציאות ולהרגיש מישהו אחר, אבל אין לו שום עניין להכיר את הבנות הללו ולהמשיך בקשר של הרבה זמן. מראש ברור לו שינתק כל קשר אחרי זמן קצרהוא הבטיח שאין מצב שיעשה זאת שוב וכמובן הפסיק את הקשר (לא התקשר וגם לא ענה לאף שיחה מהצד השני. פשוט מחק הכל). הוא חזר אלי ועכשיו הכל סבבה.אבל כמובן שזה היה מאוד קשה לי בזמן אמת.נס- שהוא עשה זאת תוך טשטוש גמור של עצמו.נס- שהוא לא נקשר באמת והכל היה רק הצגהנס- שאנחנו כ"כ אוהבים ויש ביננו כזה אמון שהוא מיד נבהל מעצמו וסיפר לי.אבל אם לא היה קורה אחד מהניסים הללו- המשפחה שלנו היתה יכולה להתפרק!אז אני פונה לכל אלו שיש להן קשר עם גבר נשוי, או שלפתע מגלות שהוא נשוי- תעזבו אותו!! תנו לו לשקם את הקשר עם המשפחה!!הם לפעמים "נופלים" ויוצרים קשר עם מישהי אחרת בשביל הריגוש אבל פעמים רבות הם אוהבים את האשה שלהם, את המשפחה שלהם, ולטווח ארוך הקשר הזה מזיק!ולהיא שאמרה שהגבר הנשוי שהיא בקשר איתו נשאר עם אשתו מתוך רחמים- או קיי! תעזבי אותו! אולי מתוך הרחמים הם ישקמו את האהבה שלהם!תנו לאנשים בעלי משפחה לחיות את החיים שלהם ותחפשו מישהו פנוי! (גם אם הוא זה שיצר את הקשר- קורה! הבנאדם נופל לפעמים! תתגברו על עצמכם ותנו לו לצאת מזה ולחזור לאשתו ואולי גם לילדים שלו!)ויישר כח לך- ד"ר אורן שלפי מה שאני רואה- זה הקו שאתה נוקט בו בד"כ.רק טוב לכולם!

ד"ר אורן חסון
אני לא אוהב ניסים
09.04.2006 • 23:57

נשואה באושר יקרה,
תודה על מכתבך. אני רק רוצה להוסיף שאני לא אוהב ניסים. נס, בעיני, הוא תחתית הכוס הכמעט ריקה. כשמשהו טוב נהרס, לפעמים כמעט עד היסוד, ומעט מהטוב הקודם נשאר בכל זאת, אומרים על המעט שנשאר שהוא נס. שלא נזדקק לניסים. אני לא אוהב אותם.אבל בכל זאת, לפעמים הם עוזרים לנו לשכוח שהיה אסון.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
נשואה באושר
אני לא אוהב ניסים
10.04.2006 • 10:38

אתה צודק שאי אפשר לסמוך רק על ניסיםאבל בתור בחורה מאמינה ברור לי שבעולם כל כך מתוסבך אנחנו לא יכולים לסמוך רק על עצמנו, ובענייני זוגיות כמו בכל דבר אחר אנחנו חייבים לפעמים את התערבות הכל יכול כדי להחזיר אהובים לחיק אהובותיהם.במקרה שלנו לא היה אסון אלא נמנע אסון.בכל מקרה- זכותך לחשוב ככה.העיקר במה שכתבתי הוא לא הסיפור אלא הפניה לנשים שביננו שלא יעשו שטויות.וגם הבעת הערכה לך- שנוקט בקו מאוד נכון.כל טוב!

ד"ר אורן חסון
חג שמח
10.04.2006 • 12:00

נשואה באושר יקרה,
אני מאחל לך שתגיעי לאהבה שלמה ושתהיה לך זוגיות נפלא שתאריך ימים.וחג שמח!

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
נשואה באושר
חג שמח
10.04.2006 • 12:09

תודה!וחג שמח גם לך ולכל בית ישראל!