אמון וזוגיות: מה לעשות?
מישל
בגידה באמון
⌄
ד"ר חסון שלום
הנני נמצאת במערכת יחסים מזה 7 חודשים לפני כחודש בן זוגי פשוט החליט להתנתק ונעלם לא יצר קשר אציין רק ששנינו גרושים+ילדים ,לא ענה לשיחותי לאחר כשבועיים וחצי של נתק מוחלט שוחחנו ביוזמתי החלטנו על חזרה כשכל אחד מבטיח לנסות לשנות את שמציק לשני , לפני כשבוע בדיוק קלטתי שהבחור פתח כרטיס באתר הכרויות כשפניתי אליו הוא טען שזה שיך לחבר שלו ושהוא בעצם הכיסוי של החבר לבגידה באישתו ,אבל לצערי כל הפרטים שהיו בכרטיס היו של בן זוגי , לא נפגשנו עד אתמול ,אני מבחינתי החלטתי לסיים את הקשר ,אבל אתמול כשנפגשנו ואמרתי את אשר על ליבי הוא שוב טען את סיפור החבר ואמר שהוא אוהב ושטוב לא ככה מראים אהבה ? הצבתי לו מס' תנאים לחזרה אציין רק שאת הילד שלו טרם ראיתי (זה אחד מהתנאים לקיום הקשר , הוא מבחינתו הסכים אז לא היתה לי ברירה אלא לנסות כי אני באמת אוהבת אותו והוא יודע שהאמון שלי בו נפגם ,אודה לך אם תוכל לנתב אותי לדרך טובה לייעץ לי מה עלי לעשות ? כי בכל זאת פרק ב' אמור להיות יותר טוב מפרק א'
ד"ר אורן חסון
פרק א', פרק ב', פרק ב' 2.
⌄
מישל יקרה,
גם פרק א' אמור להיות טוב, ולפעמים זה לא עובד כך. האמון שלך בו נפגע ובצדק. הסיכוי שהוא שימש כשם כיסוי לחבר שלו בכרטיס באינטרנט הוא קטן (והרי כל אחד יכול ליצור כרטיס אנונימי), אבל אפשרי. אלא שהעלמות למשך שבועיים וחצי היא סימן לא טוב בכל מקרה, ובודאי שלא מעידה על יכולת תקשורתית טובה ביניכם, ואולי רק שלו, ובכל מקרה היא לא מעידה על התחשבות ברגשות שלך. אבל אם את רוצה לתת לזה צ'אנס עשי זאת.ואיכשהו אני מקבל את הרושם שאת לא באמת רוצה לתת לו סיכוי נוסף, ולכן העמדת תנאי שחשבת שהוא לא יעמוד בו. ועכשיו את איכשהו תקועה עם התנאי שלך (כי את אומרת שבגלל זה אין לך ברירה אלא לנסות). אם את רוצה לנסות, אם תרגישי שאת לא עומדת בזה, או בכל שלב שבו לא תעמדי בזה, תפסיקי. אבל כל עוד את מחליטה להיות שם, מוטב לנסות ולתת לו את הסיכוי הראוי.