אמון בזוגיות - המשך
גילה
אמון
⌄
רציתי לשאול לגביי דבר שמציק לי, לאחר התנסות בכמה מערכות יחסים (לא רבות אך) "רציניות" בשנים האחרונות בחיי.בלי להכנס לכל קשר לגופו, כמעט כל קשר כזה הגיע לדיבורים די רציניים לגביי מיסוד והבאת ילד לעולם. הבחור בכל אחד מהקשרים הרציניים (בשלב מתקדם יותר של הקשר) דיבר איתי על האפשרות להביא יחד ילד ועלמימושההקרוב מאד.הבחורים, היו בגיל "הנכון", בגדול יציבים ומסודרים מקצועית וכלכלית, אנשים טובים בסה"כ, רציניים בסה"כ, ישרים סה"כ, אהבו אותי (או לפחות כך טענו) ובסוף, הקשר נגמר מצידם.ואני חושבת לפעמים, איך אדם שכמעט ממש הביא איתי ילד, והיה מוכן במודע להכנס למחוייבות הזו, זמן קצר אחרי חותך, הולך ונגמר. ובדיעבד, אני תוהה, מה שווים כל הדיבורים ה"רציניים" האלה עם אותם בחורים, אם בסוף, דבר לא עמד מאחוריהם, והכל נגמר.איך אדם ברגע אחד יכול לחשוב על קשר ואחת המחוייבויות הכי גדולות בחיים יחד עם עוד אדם ורגע אחרי לא היה ולא נברא.וכיצד אוכל לסמוך ולהאמין להבא לבחור שיצהיר כאלו דברים בפניי בעיקר בשלבים מתקדמים של הקשר?תודה, המיואשת
גילה
אמון- המשך
⌄
אולי השאלות האלה נשמעות תמימות, אך אני חשה כי אני לא הייתי מדברת ברצינות על הדברים הללו עם גבר, אם לא באמת הייתי רוצה להתחתן או להביא איתו ילד.(ואני לא מדברת על תחילת קשר שעוד לא מכירים ובחור יכול להגיד כל מיני דברים שאולי בחורות ירצו לשמוע..)תודה