אכזבה בנישואין: מה עושים?

תאריך פנייה: 14.06.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
דנה
מאוכזבת מבעלי כל הזמן...
14.06.2012 • 18:19

אני נשואה כמעט שנתיים ויש לי ילד בן 9 חודשים מאז הלידה אני מרגישה שהנישואים שלנו רק הולכים ודועכים אני לא עובדת ובעלי עובד המון ובשעות מגוחכות שהוא כמעט לא נמצא בבית ולכן רוב הזמן אני לבד בלי משפחה וחברים.כשהוא מגיע הביתה אנחנו בקושי מדברים הוא נשכב מול הטלויזיה שקוע ואין לי עם מי לנהל שיחה.אני מרגישה כאילו כל הזמן הוא מאכזב אותי היה לי יומולדת וזאת הפעם הראשונה שהוא לא קנה לי דבר וגם לא תכנן איך נחגוג יחד, הוא לא קנה לי דבר ליום הנישואים הראשון שלנו שיצא יחד עם יום האהבה למרות שמסביב כל החברות שלי קיבלו מתנות. הוא לא קנה לי דבר אחרי הלידה למרות שכבר הכנתי אותו מראש שאני מצפה למתנה כאב לי מאוד חוסר האכפתיות שלו ואפילו רבתי איתו בנוגע לכך.הוא כבר לא משקיע בי לא אומר שום מילה טובה לא מחמאה לא מנסה לבלות זמן איתי שזה דבר שממש ממש מציק לי הוא מעדיף ללכת ולהיות עם החברים שלו במקום להיות איתי אחרי שלא ראה אותי יום שלם.הריבים שלנו כוללים המון מילים פוגעניות כלפיי ולעיתים אני מרגישה כאילו הוא מדבר עם האוייב הכי גדול שלו ולא עם אשתו אין כבר כבוד כלפיי ואמרתי לו את זה המון פעמים ושום דבר לא השתנהבאופן כללי הוא בנאדם טוב עוזר לי כשיכול עם התינוק אבל נמאס לי כל פעם להתאכזב ממנו מחדש אני כבר שוקלת גירושין מה עושים?

ד"ר אורן חסון
אכזבה כבר בתחילת הנישואים
15.06.2012 • 00:03

דנה יקרה,
יש ביניכם קונפליקטים מרכזיים לא פשוטים, ולא רק את מאוכזבת ממנו, אלא עושה רושם שגם הוא מאד לא מרוצה, ולכן הוא לא מצליח להיות רך כלפייך, או להראות נכונות ורצון טוב, ומוכן לפגוע בך מילולית (וכנראה גם את כלפיו). לולא היה מאוכזב ממך, מן הסתם היה לשניכם קל יותר, ולהפך. לכו ליעוץ זוגי. דחוף. אתם בתחילת הדרך, ורק לא מזמן היתה ביניכם אהבה. נכנסתם ללחצים שלא הצלחתם להתמודד איתם, וחשוב שתלמדו לעשות זאת. יש כנראה סיכוי טוב עדיין ללמוד לעשות זאת. ראי בבקשה את המאמר שלי עליעוץ זוגי בתחילת הדרך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083