אישור שהייה? מה המשמעות?
Hilla
זוגיות בת 5 שנים,הוא 50 אני 30.
⌄
אחרי4 שנים של זוגיות מקסימה,מגורים נפרדים מבלי להכיר את המשפחות ועוד שנה וחצי של מגורים יחד והכרות המשפחות הקרובות,אהבה ענקית ורצון לעשות ילד, אני מוצאת את עצמי בבעיה קשה מאוד!משפחתו הקטנה, אחות ו4ילדיה, שאלהם הוא מאוד קשור הביעו כלפי חוסר נימוס (כמו ביקורים מפתיעים,רמזים של חוסר סיפוק מהיחסים,להזמין לשבת ובקטנות להציק) שגרם לי חוסר רצון להשתלב, כלומר אי רצון להגיע לארועי המשפחה או מפגשים אחרים ובנזוגי מאוד פגוע מאחר וכל פעם הוא מתבקש לתרץ איפא אני ולמה לא הגעתי.הם כל פעם מחדש מבקשים דין וחשבון וכתוצאה מכך גורמים לו חוסר חשק להפגש עימם.האמת היא שאם הוא היה הולך לבד מספר פעמים ומידי פעם הייתי מצתרפת לא כחייבת.זה היה עוזר לי.אך הוא הולך בכלל לבקרם כך שנראה להם שזה בגללי.ואני המחרימה.אני מבחינתי אמרתי לו שיתן לזמן לעשות את שלו ולא ילחץ ושלא יעכב את תוכניותינו להקמת משפחה כי תחושתי היא שמשפחתו היא שמנהלת את היחסים ועצם עקשנותו וחוסר החשק שלו ללכת לבד אליהםרק מחמירה את המצב.הוא בשלו.האמת היא שתחושתי העמוקה ביותר היא מאז שעברנו לגור יחד כי אני חייבת להכיר את כל הנשים והגברים של....ולא רק את המשפחה הקרובה בכדי לקבל אישור שהייה בבית שלו וככל שהתעקש וככל שמשפחתו הביעה נוכחות זה גרם לי לסגת,,לאי רצון להשקיע יותר ולא משנה כמה אהבתי היא גדולה.חששי הגדול ביותר היא שככל שאתן למשפחתו מקום בחיינו כל יגדל הסיכוי לקשר להתמוטט היום עוד איכשהו שקט.מה לעשות חברים.....להמלט מבלי להסתכל אחורה או...להוריד את הראש...לכל החיים?לתשובתכם הכנה אודה
ד"ר אורן חסון
אישור שהיה בבית שלו? מה זה?
⌄
הלה יקרה,
את פוחדת שהמשפחה המצומצמת שלו תפגע בך בטווח הרחוק. בן זוגך עצמו נפגע, ומחליט לשמור מרחק. אז כנראה שהוא יודע מה שהוא עושה. ואת לא חייבת להכיר את כל הנשים והגברים של... זה יכול להוריד ממך חלק נכבד מהבעיות שיש לכם, לא?ומה פתאום את צריכה לקבל "אישור שהייה בבית שלו"? את בת זוגו כבר 4 שנים. את לא צריכה אישור מאף אחד, אלא את רצונו המפורש.אבל יכול להיות שהבנתי הפוך את מה שאת כותבת...