אישור רגשי: מה טוב בשבילך?

תאריך פנייה: 09.05.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
סיון28
התנסות חד פעמית..
09.05.2006 • 02:10

שלום
ד"ר ,אני נמצאת עם בעלי מגיל 17 ואנחנו נשואים 6 שנים .יש לנו ילד 1 ובעלי הוא האחד והיחיד שלי . מעולם לא נפרדנו ומעולם לא עשיתי סקס עם גבר אחר.הייתי רוצה לחוות חוויה מינית עם גבר אחר.אציין כי בעלי מאוד מספק אותי ואין לו בעיה ללכת על כל רעיון שלי ביחד במיטה , שילבנו גם צעצועי מין כדי לגוון , הוא דואג לי תמיד ראשונה ואח``כ לעצמו ובסה``כ אנחנו אנשים מאוד מיניים ומקיימים יחסים בין 3-4 פעמים בשבוע.הוא לא מעוניין להכניס גבר אחר - הוא לא מסוגל לראות שמישהו אחר יגע בי.יש לי עכשיו הצעה מבחור חדש שהגיע לעבוד אצלנו במשרד .סקס - ללא מעורבות רגשית . רק חוויה מינית .. הוא כל הזמן מחמיא לי ורומז רמזים עבים שמאוד מגרים אותי וגורמים לי לפנטז עליו ממש...האם ללכת על זה ? רק בשביל החוויה .. כל הזמן אני חושבת על זה כ `` אני חיה רק פעם 1 `` ומה עם בעלי שיש לי זוגיות נפלא איתו יהיה היחיד שלי ..זה קצת מציק לי .. אין לי כל כוונה לפגוע בו חלילה .הכוונה שזה יהיה ללא ידיעתו .אודה לעצתך

ד"ר אורן חסון
אישור רשמי?
09.05.2006 • 22:18

סיוון יקרה,
הרצון שלך לחוות זאת, הוא רצון טבעי. אבל גם נקיפות המצפון שתהיינה לך אחר-כך, תהיינה טבעיות. גם הכאב של בן זוגך ושלך, אם ייוודע לו במקרה, יהיו טבעיים מאד. עשי לך את המאזן שלך של מה שטוב לך ומה שלא טוב לך, ותחליטי לבד. את לא צריכה אותי בשביל לקבל אישור רשמי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083