תגובות במצבי לחץ: מה לעשות?
פיצי
רוצה להכנס להריון
⌄
אני בת 16.5 ומאוד מאוד רוצה להכנס להריון.יש לי חבר כבר שנתיים שרוצה להתחתן איתי.בעוד כמה חודשים אנחנו עוברים ב"ה לגור לבד.אמא שלי נפטרה ז"ל לפני חודש והיא מאוד רצתה שאני אכנס ממנו להריון ואני הסכמתי ואנחנו מאוד אוהבים אחד את השני. היא רצתה שאני אכנס עכשיו.למרות הגיל- שלדעתי הוא לא אומר כלום אלא רק מספר שמחובר, 16.5 עברתי הרבה בחיים. ואני יודעת ה זה תינוקות ואיך לגדל אותם!מה דעתך?
ד"ר אורן חסון
איך את מגיבה במצבי לחץ?
⌄
פיצי יקרה,
אני לא מכיר אותך, לא יודע מהן היכולות הכלכליות שלך, אני לא יודע מהן אלו של החבר שלך, אני לא מכיר את הבשלות שלך כאדם, ולכן גם לא יודע אם את מבינה את הלחץ שאליו את יכולה להכנס כאם טרייה וצעירה, ובעיקר כאשר את ללא תמיכה פיזית ונפשית של אמא שלך, ואני לא יודע אם בן זוגך בשל מספיק כדי להתמודד עם הלחצים ועם גידול של ילד, ואני לא יודע אם ואיזו קריירה מקצועית, ואילו חלומות נוספים את מתכננת לך, ועד כמה ילד, בגיל הזה, יפריע לחלומות הללו. אני גם לא יודע איך את מגיבה כשאת מתוסכלת, ואם את מצליחה להתמודד עם מצבים כאלה בשלווה שתידרש לך כדי לגדל ילד נורמלי ורגוע, גם אם יהיה קשה, וגם אם החבר שלך לא ישתף פעולה בגידול הילד.
חיח
איך את מגיבה במצבי לחץ?
⌄
אשפר לדעת איפה אתה מקבל?
ד"ר אורן חסון
היכן אני מקבל? - בתל-אביב
⌄
חיח יקרה,
אני מקבל אנשים בתל-אביב, בככר המדינה.פרטים תוכלי לקבל באתר שלי (כאן, בתחתית המכתב, או לחצי על F5 לרענון הדף, ותקבלי בצד שמאל מידע נוסף, כולל האתר שלי).