אישה מוכה: פורום תמיכה ועזרה

תאריך פנייה: 08.11.2013 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שני
בעל ממורמר ומחפש ריבים.
08.11.2013 • 06:49

אורן שלום.אני נשואה שנים רבות.הילדים בוגרים. בעלי איש מר נפש, מתלונן תמיד על קורבנות שלו מול אבא שלו,אחיו,מולי, מול הבת.קשה לו לראות אותי ביחסים חמים ואוהבים עם הילדים.תמיד אומר:את צריכה להשפיל את הילדה שתכבד את אבא שלה.כל חייה צרח עליה ושאג עליה ולאחרונה ניסה להתקרב אליה וזה לא כל כך הולך.עכשיו דורש שאוציא אותה מהביית.היא בוכה שקשה לה. הורי ואחי לא באים אלינו.הוא אומר שקשה לו להכיל את נוכחותם. כשכועס עלי,לא מביא כסף הביתה. התחננתי שנלך ליעוץ, גישור,הוא מסרב. עובד אצל אח שלו מהבוקר עד הלילה ומאשים אותי. כשאני מבקשת שיעבוד פחות, צורח שזה לא ענייני. נמאס לי, אני ממוטטת נפשית. התחלתי טיפול נפשי ואני חושבת לפרק את המסגרת הזאת.

ד"ר אורן חסון
לצאת מתנאים ותחושה של מוכה בביתך
09.11.2013 • 20:06

שני יקרה,
את מתארת מצב גרוע, וחיים קשים ביומיום, שבהם את חשה כאישה מוכה, ועם ילדים מוכים, אם לא פיזית, אז נפשית. את הולכת לטיפול, שזה חשוב במצבך, שלא תהיי לבד, אבל בכל זאת, עוזבת לרגע את הטיפול, ומגיעה הנה, אל הפורום, לשאול אותי שאלה. אני מתרשם מזה שאת אולי לא בטוחה לגמרי בכיוון שאליו את הולכת בטיפול שלך, ורוצה אישור נוסף. לא המטפל/ת שלך ולא אני אמורים לומר לך אם להישאר בבית או להיפרד. זוהי החלטה שאת צריכה לקבל אותה בעצמך, כי את וביתך תחיו עם ההשלכות שלה. הטיפול, אמור לתת לך כלים לשנות, ולראות אם זה עובד, או את הכוח ללכת, אם זה לא עובד. ראי זאת כך. כך או כך, חשוב מאד שתצאי מהתנאים ומהתחושה של אשה ובת מוכות בביתן.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083