אינטימיות מינית: איך ליצור אווירה מתאימה

תאריך פנייה: 05.08.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
חסויה
ההבדל הדק בין המקל לגזר
05.08.2006 • 01:04

שלום רב,
בעלי ואני בשנות השלושים לחיינו ויש לנו ילד בן שנה וקצת. בעלי ואני שונים מאוד בכל הקשור להפגנת רגשות וזאת כבר סיכמנו בנינו (אומנם קשה לי להשלים עם כך, אך הבנתי).הבעייה היא שתדירות הסקס בנינו בשנה האחרונה פחתה מאוד וכאשר אנחנו מתפנים ל"עיניין" (ילד ישן/לא בבית), בעלי ניגש לזה כמו למטרה ואני רוצה קצת יותר, הכנה נפשית/ רומנטית משהו, קצת השקעה ב"לפני".לאחר שקראתי דברים שכתבת בעבר, הבנתי שעם משחק עדין ותשדורת נכונה (שאני לא זמינה תמיד), הוא ילמד להתאמץ יותר. הפחד, שאלמד אותו, בצורה הפוכה אולי, שהניסיון (יוזמה לסקס) מביא לכשלון והוא יפסיק ליזום כלל.מה הריקוד הנכון, אם יש כזה, בין הדחייה (המקל) ל"אתגר" (הגזר)? אני רוצה שהוא ייחזר אחרי מעט, אני רוצה להרגיש נאהבת ולא פרטנר זמין לסקס שנגמר תוך 10 דק', אני רוצה שזה יהיה מפגש של קירבה ואינטימיות רגשית ולא רק פעילות מינית (לפחות כך אני מרגישה).ידעתי ימים טובים יותר איתו ואני יודעת למה אנחנו מסוגלים, כיצד אנווט לכיוון מה שאני מכירה ואוהבת?רב תודות,חסויה

ד"ר אורן חסון
כשאין פנאי, נותר רק הפתיל הקצר
08.08.2006 • 00:41

חסויה יקרה,
מה שקורה הוא שכל אחד מכם חושב על העונג שלו, ולכן כל אחד מכם ניגש לאינטימיות המינית שלכם מתוך ציפיה למקצב שונה. כאשר אין לכם תנאים, וכאשר אתם לא יוצרים תנאים אינטימיים ואוירה מתאימה, הוא לא מרגיש שיש לו הרבה פנאי לזה (ואולי באמת אין), והוא מחפש את הזבנג, וגמרנו. אם תכינו אוירה מתאימה, ו"תכינו" יכול להיות גם שאת תכיני, ותעשי את זה במועד שבו יש יותר זמן פנוי, הוא ישיב לך בחיזור, והוא ישיב לך באינטימיות, ואולי לא ימהר כל כך. מותר לך לקחת את היוזמה לידייך ביצירת האינטימיות, כדי שהוא יגיב לה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083