אינטימיות, מבוכה וגאווה
שני
מה עשתה הקריצה??
⌄
שלום רב.
אמש הייתי עם בעלי בארוע. הוא ישב ליד השולחן ומסביבו גברים . הייתי במקרה במצב רוח טוב, עמדתי מרחוק ושוחחתי עם חברותי. לפתע חיפשתי את עיני בעלי והרבצתי לו קריצה, וזו פעם ראשונה בחיים שלי שנהגתי כך. כמובן בעלי החזיר לי קריצה. ראיתי את הגברים שמחייכים אלי. הרגשתי מבוכה לא מעטה. ברצוני לשאול: מה עושה לגברים שאישה קורצת לבעל? מדוע הם חייכו אלי, האם זה מתוך זלזול כלפי או היו במבוכה. בקיצור האם זה עושה לגברים משהו מבחינה מינית? אודה על תשובה כינה. אגב, אני הרגשתי קצת זולה משום מה למרות שהתנהגתי מאד בספונטניות. - שני.
ד"ר אורן חסון
סוד אינטימי ש"דלף" קצת החוצה
⌄
שני יקרה,
מה שעשית היה לנהוג עם בעלך בחופשיות ובאינטימיות. זה כמו להעביר סוד ביניכם בפומבי, כשאחרים יודעים שהסוד האינטימי ביניכם עובר, גם אם הם יודעים שהם לא יודעים הכל. ולכן, האינטימיות הקצת גלויה הזו הביכה אותך. קריצה בינך לבינו היא אמנם אינטימית, אבל הרמז המיני שלה הוא קלוש מכדי שתעשה לגברים אחרים משהו מבחינה מינית. אני חושב שיותר משהם חייכו במבוכה, סביר שהם חייכו משום שזה עשה להם טוב, אותו גל שעבר בינך לבין בעלך. לפעמים נעים לנו לראות משהו יפה, והחיוך אליך היה מיועד להראות לך שהם שמו לזה לב. את אולי הרגשת זולה לאחר מכן, פשוט משום שהמחווה האינטימית הזו "דלפה" אל אחרים, אבל אני חושב שבאיזה שהוא מקום גם הרגשת, בצד המבוכה, גם מן גאווה קטנה על הפגנת הקשר שלך איתו. יכול להיות?