טיפול מיני: החלטות קשות בזוגיות
אני
בעלי ואני
⌄
אנחנו נשואים שמונה שנים + ילד מקסים בן שלוש וחצי, כמעט ואין לנו יחסים מיניים למעט ניסיונות להיכנס להריון, אין ביננו תיקשורת וכל אחד חי את החיים שלו בעיקר הוא, בהתחלה עוד לפני החתונה אני הייתי היוזמת הכל מבחינה מינית הוא היה סגור ממש פחד לגשת עם השנים הסקס היה מופיע פעם בשבוע וגם לא בשמיים ותמיד ניסיתי לדבר איתו ולהעיר שמשהו לא תקין במערכת הזו , עם השנים אחרי אין ספור "שיחות" זה הפך לפעם בחודש ואפילו יותר ואז כבר הפסקתי לדבר, לרצות והבנתי שאיתו חיים מיניים לא יהיו לי . היום זה כבר בכלל לא מעניין אותי אני מנסה אומנם להיכנס להריון כבר שנתיים ללא הצלחה (אולי גם בגלל חוסר מין מרובה )אבל אני יודעת שאים הניסיון להריון לא היה גם לא היו לנו שום מגע מיני- לפי דעתי הוא הבעיה העיקרית בנושא והטעות שלי שלא לקחתי את הבעיה שלו ברצינות והיום אני נשואה אך ללא חיי מין.יעוץ זוגי וכל גורם שלישי לעולם לא יבוא בחשבון, גם כי המצב הכלכלי לא בשמיים וגם כי הוא לא חושב שזו בעיה כזו גדולה שצריך להוציא החוצהאני לא רוצה לפרק תחבילה למרות שלא טוב לי ואני מקנאה בנשים שיש להן בעל שנוגע מלטף וכו' אבל מצד שני מה לעזזל אני עושה עם הדבר זה שמה שמעניין אותו זה איך לספק את עצמו ורק את עצמו?יש לציין שאני ניראת טוב, כזאת שכל גבר יכול לקנא בבעלי- אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים...
ד"ר אורן חסון
מיניות חסרה והחלטות קשות
⌄
אני יקרה,
הטיפול הנכון שאתם נזקקים לו הוא טיפול מיני. לפי מה שאת מתארת יש לבן זוגך "מחסום" מנטלי כלשהו שמפריע לו להיות אינטימי איתך. את יכולה לעשות מספר דברים, ואולי אף אחד מהם לא קל: קודם כל את צריכה להחליט אם זה חשוב לך, ועד כמה זה חשוב לך. אם זה חשוב לך מאד, את יכולה להתעקש על טיפול מיני, גם אם הוא יקר (וגם עם הסיכון שהוא יימשך זמן רב, ושאולי תתייאשי בדרך); את יכולה להתחיל להתעניין בנושא בעצמך, לחפש ספרות מתאימה ו/או סרטי וידיאו/DVDהעוסקים בעונג הדדי, ולנסות לעניין אותו בזה; להפרד ממנו; לחפש את אשרך המיני במקום אחר. האמת היא שככל שתעסקי בזה, וככל שתנסי יותר כל אחת מהאפשרויות הללו, הסיכוי יילך ויגדל שבסופו של דבר לא תשארו יחד. כי הנושא יהפוך לך חשוב יותר, או כי אם תבגדי בו את גם מזיקה ליתר ההבטים של הזוגיות שלכם (שלא לדבר על סיכוני הגילוי, או על הסיכוי שתתאהבי במישהו אחר). אם כל אלה נראים לך מסוכנים מדי, או בלתי אפשריים, את נשארת עם האפשרות להמשיך באותו המצב. ו... נדמה לי שכיסיתי פחות או יותר את כל האפשרויות העקריות. כרגע, את נשארת עם ההחלטות הקשות, ונדמה לי שאני מטיל עלייך מעמסה לא קלה, אבל את קצת תקועה איתה.