איך לפלרטט: טיפים וסיוע

תאריך פנייה: 22.10.2009 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שירי
עוד דבר
22.10.2009 • 16:59

תודה רבה על תשובתך,אבל אני חייבת להוסיף עוד משהו,לא כ"כ מתחילים איתי בחורים..באופן כללי מעולם לא הייתי מדיי מחוזרת,היו תקופות שקצת יותר אבל אף פעם לא יצא מזה משהו.בעבודה אין לי אופציות כולם מבוגרים ונושאים ,ואני כבר לא יוצאת לבלות כי ממש אין לי עם מי, אז איפה אני יכולה להכיר??ולהבהרה ,הייתי בטיולים ארוכים בעולם ובמקומות שונים ,אני למדתי ,אני לומדת ,כל חיי אני במסגרות ועדיין ...נאדה.אף פעם לא הצלחתי להגיע למצב של קשר.גם כשהכרתי בחור וזה הפך לקשר מיני כמו שאמרתי ,זה לא כי אני "קלילה" , נהפוכו אני בכלל לא.בכל מקרההתסכול הוא ממני והלאה,אני מותשת ומרגישה כמו רובוט,כמה אפשר לעבוד,ללמוד ולא לקבל רגש ואהבה בעולם המנוכר הזה?זה הגיוני להגיע לגילי בלי אף קשר ברזומה?מודה לתשובייך מאוד

ד"ר אורן חסון
לדעת לפלרטט פרושו לשלוט בקצב
22.10.2009 • 20:03

שירי,עושה רושם שאת זקוקה לסיוע. לא ברור לי עדיין היכן הקושי שלך, אבל ברור שאת אובדת עצות, ולא יודעת מהיכן להתחיל. למשל, לא ברור לי מדוע האינטרנט אינו אופציה? היום, זו הדרך המקובלת והנכונה יותר להכיר בני זוג, בעיקר במצבך, כשאת לא יודעת לפלרטט כראוי, ושביקור בפאבים, יהיה, אולי לכן, איסוף גברים למיטה יותר מאשר לקשר.ואת צודקת, לו היית יכולה להיות קלילה (ולזה התכוונתי ב'לדעת לפלרטט'), היית יכולה לשלוט הרבה יותר טוב בקצב התקדמות היחסים, ובמינון, והיחסים לא היו מיניים בלבד. כשאת פחות קלילה, ולכן יודעת פחות איך לחמוק מעימותים, ואיך להתנהל עם קונפליקטים, את עסוקה בלרצות את הגבר שאיתך, במקום להשאיר לשניכם יותר זמן: לך ללמוד אותו, ולו ללמוד אותך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083