איך למצוא חברה: תוכנית פעולה
אחד..
חברה
⌄
אני כבר בן 25 ועוד לא הייתה לי חברה מה אני צריל לעשות אני ממש מבואס מזה
ד"ר אורן חסון
אין חברה? תכין תוכנית פעולה
⌄
אחד יקר,
נסה לקחת את זה כפרוייקט. התייעץ עם חברים, או הסתכל מה אחרים עושים כדי להכיר נשים. חפש מקומות שבהם גברים ונשים נפגשים, ואם צריך ללמוד מיומנויות מסויימות, כמו ריקודים, או ספורט עשה זאת. חוג מקומי לתאטרון יכול לחזק לך את הבטחון ולהפחית את פחד הקהל, אם יש לך. יש גם טיולים וחוגים לפנויים פנויות, ואתה בודאי מכיר את אפשרויות האינטרנט. אתה גם צריך להבין מה הקושי שלך. האם הוא לפגוש, או להעז להתחיל, או לשמור מישהי אחרי הפגישה השלישית, ואולי להגיע לפגישה השנייה. כל שלב דורש מיומנויות אחרות. אם יש לך ידידות, התייעץ איתן. ואם אתה נזקק לייעוץ מקצועי, עשה זאת.
עמית
חברה
⌄
המלצה מראש צעיר. אחי לא שאני תופס כל יום בחורה אבל באמת זה לא אמור להוות יותר מדיי בעייה לא משהו שנוגד את המלצות ד"ר חסון אבל הגישה היא צריכה להיות לגשת אליהם כשאתה במצב טבעי ורגוע... כמובן עולה השאלה איך... אני לא יודע לאן אתה יוצא בד"כ אבל מספיק ללכת למסיבה לשתות שתי כוסיות (לא יותר) להרגיש נינוח ויותר בטוח בעצמך. לא צריך לשנן משפטים לתפוס בחורות פשוט מספיק שתיגש אליהם בשאלה פשוטה ואני מאמין שהם כבר יהיו שלך לאותו הערב ( דורש הרבה ניסיונות לפחות כמובן להרבה יש חבר, או עם אף למעלה וכו'). משמה ולפתח קשר זה כבר תלוי בך ובתכונות אופי שיש לך להציע.